Wpis z mikrobloga

Łoo matko juz widze jak niektorzy dopatruja sie ze to nie Ewa - bo 2 pixeli nie widza = nie ma obcasu, kurtka nie niebieska - japrdl. Zaczyna sie festiwal #!$%@?. Przypatrzcie sie dokladnie.

2. Co oni robili przez godzine ?! Gdzies sie musieli szlajac. Ktos wie jaka to mniej wiecej odleglosc od tej wroclawskiej do mostowej ?

#ewatylman
  • 56
  • Odpowiedz
@tomankooo: moze jednak spali w "krzakach" jak mowil niebieski na poczatku ? pewnie paly maja pelno monitoringow z tego rejonu, ale pewnie nic nie pokaza, jak jakis tvn nie wygrzebie sam.
  • Odpowiedz
@davincicode: aż tak to nie, ale z drugiej strony na Mostowej dużo mocniej ją trzymał. No i między tym nagraniem a mostową minęła godzina...zastanawiające. Z tego co widziałam, to ta jej torebka jest mała, a nagranie nie jest tak dobrej jakości jak to z Mostowej, ja tam widzę na prawym ramieniu coś, co mogłoby być torebką (jak na początku stoją bokiem to coś tam jej zwisa), ale może mi się
  • Odpowiedz
@tomankooo: w takim stanie to mogla ja zwyczajnie gdzies polozyc/upuscic i zapomniec a kurtka nie zauwazyl itp. jakis dres znalazl, wywalil dowod - moze rozwiazanie zagadki z dowodem jest tak banalne.
  • Odpowiedz
@tomankooo: trudno stwierdzić, ciągle oglądam nagranie z mostowej, wiadomo że była ona z ćwiekami, a jak się dobrze przyjrzeć coś tam na boku blask daje, ale ciężko powiedzieć co.
  • Odpowiedz