Wpis z mikrobloga

@spayk: kawa, herbata, wszystko smakuje lepiej bez cukru, sam kiedyś cukrowałem po 2 łyżeczki, od jakiegoś czasu nie słodzę wcale i zaczynam czuć smak napoju zamiast słodyczy
  • Odpowiedz
@spayk: No dla Ciebie tak, ale jest dużo innych osób, które sypią cukier, pewnie nawet leją miód, ponoć można dosypać sobie chilli i jest całkiem niezłe.

@sommerfeld: Smak to indywidualna sprawa. Niektórzy lubią golonkę z musztardą, inni z chrzanem itd.
  • Odpowiedz
@steemm: Kreatyny też nie słodzę, a gorzka ( ͡° ͜ʖ ͡°). Czekoladę gorzką też czasem zjem. Czy Ty naprawdę myślisz, że jak ktoś słodzi herbatę/kawę, to słodzi wszystko? Jak solę jajecznicę to znaczy, że solę również wuzetkę?
  • Odpowiedz
@DrDevil: picie kawy z mlekiem i cukrem jest w #!$%@? słabe, słabsze jest jeszcze że "hehe jak rano kawusiu nie wypije to nie myślę/nie obudzę się" tak jakbyś po tej kawie był #!$%@? tytanem intelektu
  • Odpowiedz
@steemm:

po #!$%@? ktoś pije kawę której nie lubi

Jakbym nie lubił kawy, to bym jej nie pił. To chyba jasne. Poza tym masz strasznie #!$%@?ą logikę. Idź teraz i wyjeb wszystkie przyprawy z szafy, no bo po co jesz coś, co musisz obowiązkowo przyprawić? Mięsa nie smaż, ziemniaków nie gotuj, a najlepiej wróć do jaskini ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Skończ radzić innym co powinni, a
  • Odpowiedz
@DildoDaggins: No niektórzy mają takie schorzenie, że wydaje im się, że świat się kręci wokół nich, a jak ktoś robi inaczej to generalnie buc, knur i najlepiej niech zdycha. Generalnie #!$%@? mnie robienie rytuałów ze zwyczajnej rzeczy. Normalnie jakby mu ktoś bóstwo obrażał.
  • Odpowiedz