Mirki, jest sprawa, wyobraźcie sobie sytuację: Jadę z ziomeczkiem prawilnie stówką z hakiem po mieście, nagle #ioio - to #bagiety :/ Ziomeczek jest z #uk, szybko się zamieniamy miejscami w aucie. Pytanie moje: co bardziej się opłaca? Ja tracę prawko, a on tylko mandat dostaje? #prawo #prawojazdy #kiciochpyta #pytanie #zagwostka
@nihil_novi: @saginata: Późną nocą jeżdżę tak tylko ziombale. @Adams_GA: @WutkaBXL: on nie ma w ogóle prawka. Narzekał też, że gdybyśmy tak zrobili, to mógłby dostać większą karę / nie mógłby polecieć do USA z uwagi na criminal history
Jadę z ziomeczkiem prawilnie stówką z hakiem po mieście, nagle #ioio - to #bagiety :/
Ziomeczek jest z #uk, szybko się zamieniamy miejscami w aucie. Pytanie moje: co bardziej się opłaca? Ja tracę prawko, a on tylko mandat dostaje?
#prawo #prawojazdy #kiciochpyta #pytanie #zagwostka
@TitanChestOfTheDrawers: Komu? Społeczeństwu się najbardziej będzie opłacało jak CI zabiorą prawko.
@TitanChestOfTheDrawers: pewnie by miał zakaz na 3 miechy na terenie Polski
@Adams_GA: @WutkaBXL: on nie ma w ogóle prawka. Narzekał też, że gdybyśmy tak zrobili, to mógłby dostać większą karę / nie mógłby polecieć do USA z uwagi na criminal history