Aktywne Wpisy
Hopsa +98
Hejka,
Podzielę się z wami historią z życia dziewczyny-przegrywa.
Pewnego dnia postanowiłam, że skończę z moją nijaką sylwetką, marzyło mi się żeby w tym roku być tą chudą atrakcyjną śliczną dziewczyną.
Znalazłam sobie siłownię, kupiłam karnet na 1 miesiąc za 120zl + 20zł za kartę członkowską.
Zanim wybrałam się na siłownię pojechałam na zakupy, kupiłam sobie te dresy i koszulkę z pumy i jeszcze inna koszulkę, całość za ok. 350zl, przy kasie
Podzielę się z wami historią z życia dziewczyny-przegrywa.
Pewnego dnia postanowiłam, że skończę z moją nijaką sylwetką, marzyło mi się żeby w tym roku być tą chudą atrakcyjną śliczną dziewczyną.
Znalazłam sobie siłownię, kupiłam karnet na 1 miesiąc za 120zl + 20zł za kartę członkowską.
Zanim wybrałam się na siłownię pojechałam na zakupy, kupiłam sobie te dresy i koszulkę z pumy i jeszcze inna koszulkę, całość za ok. 350zl, przy kasie
Kalinka89 +10
Czym się wspomagacie podczas kilkugodzinnej podróży za kierownicą. Ja po 3 godzinach zaczynam zamulać, a kawa działa tylko na chwilę
#drukarki #kiciochpyta #cokupic #komputery
@Matjastbg: w sumie myslalem o czyms tanszym....500 pln to juz troche sobie zycza za takie sprzecik...
Dla Ciebie polecę 2 modele:
Brother DCP-J552DW - bardzo solidny model chwalonego ostatnio brother'a. Świetna głowica drukująca wpływa na bardzo dobrą jakość wydruków i długi czas użytkowania bez żadnych usterek. Komplet dobrych, działających tuszy to koszt 16 zł.
Canon Pixma MG5650 - tańszy, ale też bardzo rozsądny model. Mam taką w domu i jestem bardzo zadowolony. Koszt kompletu zamienników to 14,70 zł. Do użytku domowego bardzo dobry wybór.