@plnk: @Jakub_Puchatek: jedyną rzeczą jaką uzywałem przy tym rysunku był mój nieszczęsny telefon którego uzywałem jako linijki dlatego jest trochę koślawe ale wszystkie kontury zrobiłem w przypływie weny jak byłem poza domem :)
@R2D2_z_Sosnowca: linijką możesz sobie pomagać, ale raczej psuje to wrażenie gdy wszystko jest od linijki a obok koślawe kreski, duży kontrast. Do tego sama bryła statku, składa się z pięciu innych kształtów, przez co, wygląda naprawdę ubogo (zwłaszcza z tymi ascetycznymi kreskami od linijki). Pobaw się w kilka detali żeby ożywić nieco ten statek, bo tak jawi się tylko jako klocek. No a sam design statku moim zdaniem, cóż, dziecinny
Nasz specjalista od wszystkiego. Od kolei, od dziennikarstwa, od wojny, od rigczu. On widział to już dwa lata temu swoim przenikliwym plebejskim umysłem.
#r2d2rysuje #rysunek #tworczoscwlasna
źródło: comment_nYWSchxJczSkfYK6GmRdnrv1t5oBtx8e.jpg
Pobierzźródło: comment_mYKSbXnEZARdZwv0FHebcwSCa8WpJVgj.jpg
Pobierz( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: comment_5jA5EbvzAWICfIRYKFRgJrYRm6Cx9lFE.jpg
Pobierz@plnk: Wierz, albo nie, ale znam człowieka (inżynier starej daty), który takie kreski rysuje od ręki.
@Jakub_Puchatek: jedyną rzeczą jaką uzywałem przy tym rysunku był mój nieszczęsny telefon którego uzywałem jako linijki dlatego jest trochę koślawe ale wszystkie kontury zrobiłem w przypływie weny jak byłem poza domem :)