Jak dla mnie jest to niemozliwe - bardzo lagodne zejscie do wody, glebokosc przy brzegu to 0.5 m ? Ponoc na samym srodku max glebokosc to niecale 2 m. Musialby z nia wejsc chyba na srodek rzeki i dopiero puscic jej cialo zeby poplynela (a i tak moim zdaniem juz by sie znalazla)
EDIT: zobaczcie tez ze akurat na tej fotce ktos na dole siedzi - to pokazuje jak wielkie sa te plyty betonowe - nawet jakby biegnac sie potknela na poczatku takiej plyty to i tak nie wpadlaby do wody
@prezeskuliziemskiej: 1. te plyty maja z 4m - wiec gdyby to byl 'nieszczesliwy wypadek' i potkenla by sie o ten zjazd - nawet nie dolecialaby do wody. 2. przy poszukiwania 2 dni temu widac bylo wyraznie jak nurek jest w conajmniej 1/4 szerokosci rzeki i spokojnie sobie stoi na dnie
@tomankooo tyle ze a nurek nie jest pijany, b plyty na poczatku sa bardziej plaskie a potem schodza stromiej do dna, jak w rzece bylo malo wody to czesto na nich stalem tam przed kamieniami jak pilem i jest tam juz dosc trudno chodzic bez uwazania na to jak sie idzie, jakbym mial biec to peewnie bym sie wywalil.
@tomankooo jakby ktos mial manekina moglibym zrobic rekonstrukcje obciazyc go do wagi 60kg i wrzucic do wody zobaczyc jak sie zachowuje i nagrac dla was filmik, ewentualnie kurde jakby ktos byl chetny przywiazac sie sznurkiem i w jakiejs piance zrobic rekonstrukcje ;p
Po pierwsze: nie ma żadnego dowodu że niebieski i ET byli na dole....żadnego za to mamy dowód że ktoś był na moście tam mogły się stać różne rzeczy tam są zaparkowane auta a my tu kurczowo trzymamy się rzeki bo tak niebieski powiedział c'mon
@prezeskuliziemskiej: zrob koniecznie aby bylo widac: 1. stromosc tego brzegu i jego dlugosc 2. Sprobuj pare fotek brzegu i wody - moze bedzie widac dno i glebokosc
@thara: jaki masz dowod ze byli na moscie ? 2. jakie zaparkowane auta ? na srodku mostu ? 3. napisalem ze tez mu nie wierze, ale sprawdzamy wszystkie opcje
@tomankooo Nie napisałem że to oni w 100% byli na moście :) napisałem tylko że nie ma żadnego dowodu że byli na dole. (Pozatym zeznania niebieskiego podważa sama policja bo je ciągle zmienia) więc zostawmy to i trzymajmy się faktów...Chodzi o to że ktoś na pewno w tym czasie był na moście na końcu bo zarejestrowała to kamerka politechniki.
Jak dla mnie jest to niemozliwe - bardzo lagodne zejscie do wody, glebokosc przy brzegu to 0.5 m ? Ponoc na samym srodku max glebokosc to niecale 2 m. Musialby z nia wejsc chyba na srodek rzeki i dopiero puscic jej cialo zeby poplynela (a i tak moim zdaniem juz by sie znalazla)
EDIT: zobaczcie tez ze akurat na tej fotce ktos na dole siedzi - to pokazuje jak wielkie sa te plyty betonowe - nawet jakby biegnac sie potknela na poczatku takiej plyty to i tak nie wpadlaby do wody
#ewatylman
2. przy poszukiwania 2 dni temu widac bylo wyraznie jak nurek jest w conajmniej 1/4 szerokosci rzeki i spokojnie sobie stoi na dnie
@tomankooo:
@tomankooo:
1. stromosc tego brzegu i jego dlugosc
2. Sprobuj pare fotek brzegu i wody - moze bedzie widac dno i glebokosc
ruszaj w teren Mirku ( ͡° ͜ʖ ͡°)