Wpis z mikrobloga

Czas z--------a razem z wypokiem. Co ja bym zrobił bez telefonu w pracy. Zostało 1,5 h i dom plus mała Stella. Potem kima. A na głównej jest wyprzedzanie na przejściu i szybka karma. W komentarzach jeden typ pisze ze jeździ ciężarówką i ze jak ostro musi zahamować przed przejściem dla pieszych towar na pace mu leci gdzieś tam. Jeszcze się śmieje. A wczoraj śmiałem się z tego co ludzie wypisywali w wykopie o rozgrzewaniu silnika. Jeszcze nigdy nie widziałem żeby ktoś skrobał szyby i nie włączył silnika. A ja lubię się pośmiać. Życie jest zajebiste! Pozdrawiam!
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zolnierzzlasu: Uważasz za śmieszne to, że gdy kierowca ciężarówki jedzie i musi gwałtownie zachamować to towar może się przesunąć tak mocno, że naczepa go zgniecie (już nie mówię o sprawnych hamulcach, umiejętnościach kierowcy, wadze, ciężarówce)?
  • Odpowiedz
  • 0
Nie to, poprostu jeszcze nie mam kat. C, ale niedługo będę miał( mam nadzieję) i sprawdzę czy towar może się przesunąć, bo nie wydaje mi się. Ktoś mu odpisał ze jeździ na miejscu pasażera. To chyba prawda. Bo nie wozi się palet nie zamocowanych pasami albo czymś innym. Na razie czytam z testów i tam tak jest.
  • Odpowiedz