Wpis z mikrobloga

@upiorny: tak było, po prostu lubię dominować. nie zgwałciłem nikogo, po prostu mając naście lat obłapiałem nastolatkę która nie protestowała - najwidoczniej jej się podobało. nie rozumiem tego poruszenia.
  • Odpowiedz
podnieca mnie po prostu przewaga. lubię molestować słabsze kobiety

@ksanax: Już widziałem takich śmieci, zapewne jesteś słaby fizycznie i/lub psychicznie i musisz się w ten sposób dowartościowywać.
  • Odpowiedz
czytalem kiedys artykul potwierdzajacy ta teze, tzn. ze molestowane w mlodosci kobiety sa pozniej bardziej rozwiazle. I swoim doswiweczeniem tez musze to potwierdzic, mialem kilka lat dziewczyne ktora w mlodosc zostala zgwalcona przez chlopaka swojej siostry i ... no mowiac wprost to po prostu lubila byc traktowana jak dz**ka, ponizana itp.

@collector: A potem płakała po nocach albo w samotności, też o tym czytałeś?
  • Odpowiedz
@collector: Zgadza sie. Ta zaleznosc rowniez potwierdzila sie w jednym z moich zwiazkow. Sam uwielbiam dominowac, ale przerazilem sie, gdy prawdziwy bol, ktory jej zadawalem (o ktorym dowiedzialem sie pozniej) traktowany byl przez nia jako cos co musi zniesc by bylo wszystko ok. A to nie jest fajne ani podniecajace. Takie cos przeraza. I mowie tu o kobiecie 30+ ktora jest swiadoma siebie.
  • Odpowiedz