Aktywne Wpisy
Dzisiaj zdałem sobie sprawe, że pc jest co najwyżej do przeglądania neta i klikania w excel, a jak grać to tylko na konsoli. Sterowanie klawiaturą i myszką to najwiekszy archaizm jaki przetrwał do teraźniejszych czasów. Kupiłem Rtx 4060 i szkoda mi wywalonych 1300 zł bo za to mógłbym mieć ps5 z olx. Sorry pececiarze, ale dla mnie jestescie podludzmi którzy nie ogarniają oczywistych życiowych prawd, a konsolowcy to giga chady i sigmy
kornel-mir +229
#przegryw Ale sytuacja mnie dziś spotkała ,w nocnym autobusie oprócz mnie jechała grupa młodzieży (22-25lat) Jedna dziewczyna była wyraźnie nie przytomna a pozostali 3 lub 4 osoby próbowali ja cucić ,lecz bez żadnego efektu. Przyglądałem się temu z 3 przystanki aż w końcu postanowiłem zareagować bo jeden kretyn z tej grupy zaczął wlewać tej dziewczynie kole z puszki do ust. Podbiegłem i zapytałem co on wyprawia? Pouyczałem ,że nie powinien
Co Euroliga zabrała, NBA niech oddaje z nawiązką. 12 spotkań. Stawiam znak zapytania przy meczu Grizzlies. Mam mieszane uczucia co do tego spotkania, ale daję swój typ. Nie działa mi zakładka nba na covers.com, a zawsze lubiłem tam zajrzeć dla potwierdzenia swoich przypuszczeń, więc dziś będzie bez tego
Oby los nam sprzyjał. 6 dubli:
Hornets u214
Magic u207
Celtics u218.5
Knicks u194
Rockets o188
Pacers u207.5
Grizzlies o187*
Thunder u216
Nuggets o187
Suns o209
Kings u226
Clippers u220
Zmieniam Grizzlies na u203.5, obym nie żałował.
Zacząłem się też wahać nad Nuggets u203, ale tutaj myślę, że powinno skończyć się w tych przedziałkach, które dał buk
@gosolution: Co masz dla mnie pysznego na noc? ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Komentarz usunięty przez autora