Aktywne Wpisy
tempyluj +176
Ktoś wystawił mieszkanie w stanie deweloperskim z 2012 roku. Trzymał 13 lat płacąc za nie 100 zł miesięcznie bo bezczynszowe.
Ciekawe ile w skali kraju jest takich mieszkań i czy podatek od pustostanów nie uwolniłby parędziesiąt tysięcy mieszkań.
#nieruchomosci
Ciekawe ile w skali kraju jest takich mieszkań i czy podatek od pustostanów nie uwolniłby parędziesiąt tysięcy mieszkań.
#nieruchomosci
pan_dudzian +538
( ͡° ͜ʖ ͡°) Moderatorka się nakręca przed nocną wartą w serwerowni
#heheszki #humorobrazkowy #czarnyhumor #bekazgrubasow #grubapijesz
#heheszki #humorobrazkowy #czarnyhumor #bekazgrubasow #grubapijesz
#bukmacherka #typybukmacherskie #pytanie
@krycek2:
Ja jestem z Suwałk i wiem,że nasz dyrektor sportowy Jacek Zieliński sprzedał już za dużo meczy żeby mu się opłacało.A Zawisza też nie chciałaby szybko stracić nadziei na powrót do ekstraklasy po za tym spodobała mi się z meczu ze Stomilem który ograła 3:0
@krycek2:
Mi się wydaję,że więcej tu jest łapówek niż dyspozycji piłkarzy no bo wybacz jeśli nasz najlepszy napastnik Kamil Adamek po serii zwycięstw ląduje na ławie to mało tu jest zwykłej sportowej rywalizacji
No i nie wytrzymałem ciśnienia i w 83 minucie zamknąłem zakład i wziąłem swoje 20zł.Jak Zawisza strzeliła to taki #!$%@? mnie złapał,że wtopiłem w kasynie.A miałem ten zakład w STS-ach grać za stówkę