Wpis z mikrobloga

w naszej lidze to równie dobrze możesz #!$%@? rzucić monetą typując wynik

@krycek2:
Ja jestem z Suwałk i wiem,że nasz dyrektor sportowy Jacek Zieliński sprzedał już za dużo meczy żeby mu się opłacało.A Zawisza też nie chciałaby szybko stracić nadziei na powrót do ekstraklasy po za tym spodobała mi się z meczu ze Stomilem który ograła 3:0
  • Odpowiedz
@lansswk: no tylko, że ten Stomil ograli równo dwa miesiące temu, a w naszych ligach to wszystko zależy od dyspozycji dnia i nie ma co sie dziwic jak taka Olimpia Grudziadz ogra lidera na jego boisku :P
  • Odpowiedz
a w naszych ligach to wszystko zależy od dyspozycji dnia

@krycek2:
Mi się wydaję,że więcej tu jest łapówek niż dyspozycji piłkarzy no bo wybacz jeśli nasz najlepszy napastnik Kamil Adamek po serii zwycięstw ląduje na ławie to mało tu jest zwykłej sportowej rywalizacji
  • Odpowiedz
@lansswk: a cholera ich wie, ja jak gram te nasze niższe ligi to staram się tylko złapać jakieś kursy ponad 3.0 na niespodzianki bo się tyle razy na faworytach i logicznym rozpracowywaniu tych lig przejechałem, że szczery #!$%@? im w dupe ;p
  • Odpowiedz
@krycek2:
No i nie wytrzymałem ciśnienia i w 83 minucie zamknąłem zakład i wziąłem swoje 20zł.Jak Zawisza strzeliła to taki #!$%@? mnie złapał,że wtopiłem w kasynie.A miałem ten zakład w STS-ach grać za stówkę
  • Odpowiedz