Wpis z mikrobloga

@fir3fly: Uderz w stół a nożyce się odezwą. To była kwestia czasu, aż na lewacką głupotę pojawi się taka sama głupota z drugiej strony. Newski i Jam1911 to dopiero początek. Poziom jest coraz bliższy onetu.
@dziadekwie: pewnie znalazłoby się więcej takich przykładów, ale nie chciało mi się wyszukiwać :). Przykład tego użyszkodnika jest wręcz książkowy, choć nadal nie rozstrzygnięte, czy trolla, czy...

Uderz w stół a nożyce się odezwą.

@ergo: wiesz co znaczy to przysłowie? Bo średnio pasuje do kontekstu.
@fir3fly:

pewnie znalazłoby się więcej takich przykładów

Takie przykłady już nie raz krążyły po mikro. Tak samo, jak już nie raz widziałam pod znaleziskami wątki w stylu "odwal się ode mnie trollu, łazisz za mną i się dochrzanisz pod każdym znaleziskiem".

Tyle, że pan Newski może być niestabilny emocjonalnie, ale nie jest głupi. Już jakiś czas temu wyczaił, że więcej można ugrać na wygłaszaniu "mądrych" sentencji (czytaj: haseł) niż pluciu się.
@ergo: Ja mówię o znaleziskach, a Ty mi o komentarzach :/

A Ryu to klasa sama w sobie i trudno szukać podobieństwa. Ma swoje zdanie, którego broni nie wyzywając ani nie grożąc nikomu przy tym. Ba, jest celem wielu wyzwisk.
@Andr3v: A co mają do tego znaleziska? Znaleziska nie mają poglądów tylko ludzie i ich wypowiedzi. Popatrz jaki syf jest na głównej w znaleziskach o homoseksualizmie. Obie strony go robią.
Popatrz jaki syf jest na głównej w znaleziskach o homoseksualizmie. Obie strony go robią.

@ergo: Boję się do takich wchodzić i unikam ich jak ognia.

A znaleziska mogą prezentować poglądy dodającego. Tytuł, opis czy źródło może wiele o tym powiedzieć.