Wpis z mikrobloga

Pytanie do ekspertów, czy jako osoba kompletnie nie znająca się na sporcie lecz posiadająca kapitał na gre jestem w stanie 'ogarnąć' i z czasem wygrywać?
#bukmacherka
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kimeey: tu są takie bety i takie kursy, ze ja nie znając się na sporcie prawie wcale obstawiam 3cia ruska lige u21 lat :D
obserwuj tag, po czasie zobaczysz, kto wrzuca dobre bety, kto słabsze i kogo opłaca się obserować
  • Odpowiedz
@Kimeey: prędzej ogarniesz to jako kompletny laik, który nie wie ile minut trwa połowa meczu w piłkę nożną, niż niektóre janusze, jakie się tu przewijają. Te co to stawiają na słynny zespół ale w słabszej formie bo kurs 2.40, normalnie promocja, a potem k----ą 3 dni że przegrali xD
  • Odpowiedz
@rokkosz: :(
@SerCheddar: jakie to są 'małe stawki'?
@Wawilen_Tatarski: głowną moją grą jest p---r, czasu mam sporo (cały dzień siedze przed pc) więc czemu by nie dodać kolejnych 10-30$/h do godzinowki. Po prostu nie jestem do końca pewny czy jest value w inwestowaniu czasu w tę 'zabawe'
@ciamak7: jestem przekonany ze na bukmacherce da się wygrywać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@SerCheddar: wczoraj wyczailem w goracych kogos kto wrzucal wygrane tasiemce z kursami 15-18, to mnie zainspirowalo by odwiedzic ten tag, mozliwe ze to byl mudkipz, nie pamietam
  • Odpowiedz