Aktywne Wpisy
inooni +8
" Nie jesteś anonimowy w Internecie " oczywista prawda czy frazes?
Od jakiegoś czasu jestem ofiarą cyberprzemocy/ sextingu. Wysyłanie „obcym” ludziom filmów o tematyce erotycznej było głupotą z mojej strony nie będę pisać i tłumaczyć się w stylu, że zostałam zmanipulowana. Robię ten wpis, ponieważ chce stanąć sama przed sobą i mieć czyste sumienie, że w tej spawie robię wszystko by odnaleźć tego człowieka. Przedstawię historie jak to się zaczęło.
Miałam dość
Od jakiegoś czasu jestem ofiarą cyberprzemocy/ sextingu. Wysyłanie „obcym” ludziom filmów o tematyce erotycznej było głupotą z mojej strony nie będę pisać i tłumaczyć się w stylu, że zostałam zmanipulowana. Robię ten wpis, ponieważ chce stanąć sama przed sobą i mieć czyste sumienie, że w tej spawie robię wszystko by odnaleźć tego człowieka. Przedstawię historie jak to się zaczęło.
Miałam dość

Jedź do szwajcarii i pomieszkaj trochę a zobaczysz jacy dwulicowi są
szwajcarzy.Jak wielkie jest przekłamanie o uczciwości szwajcarów i ich
cnocie to przechodzi ludzkie pojęcie.Pracowałem w kilku firmach
szwajcarskich i BHP to dla wielu nowość,mogliby uczyć się od polaków.
Kłamstwa,korupcja,oszustwa podatkowe,oszukiwanie pracowników odnośnie
kondycji firmy tak aby szef miał te 10.000 chf miesięcznie a Ty grosze w
trudnych czasach.
Zatruwanie środowiska naturalnego poprzez wylewanie trujących
chemikaliów do studzienek lub innych miejskich odpływów.Zabójstwa z
użyciem broni palnej przez szwajcarów,dziwne?Ale co roku to jest
prawda,kilka osób jest mordowanych z rąk szwajcarów i są to najczęściej
bliskie osoby,koledzy lub rodzina.Dziwne?Zaskakujące?Taka jest prawda i
chcemy czy nie,ale tak jest.
Przyzwolenie polityczne i społeczne na defraudacje pieniędzy od mafii,pranie pieniędzy przez dyplomatów.Pedofilia tak uwielbiana przez wielu szwajcarów.
Wyśmiewanie przez szwajcarów polaków przebywających w restauracji mimo
zachowania kultury osobistej,szydzenie sobie z nich,poniżanie pomimo
wiedzy,że druga strona czyli My znamy ich język rodowity francuski.
Witamy w szwajcarii najlepiej zakamuflowany i kłamliwym kraju w Europie.
A dlaczego szwajcara nie należy pytać o pieniądze?Znacie to?Bo wiedzą,że pochodzą z szemranych interesów sami szwajcarzy to przyznają.Wiem bo pytałem osobiście.
Miłego pobytu.
#szwajcaria #niemoje
@Dietyloamid_kwasu_D-lizergowego:
a czego byś się spodziewał po kraju, który współpracować z hiterem i niemcami podczas IIWŚ?
Polacy mają wg. mnie niezrozumiałą sraczkę jeśli chodzi o zachód a już jeśli chodzi USRA to myslenie jest wyłaczane.
Ja natomiast uważam, że polacy powinni czerpać od wszystkich dookoła to co jest najlepsze i tyle w temacie.
Co do reszty tekstu, to też bzdury( może z wyjątkiem BHP)
@piastun: Byli( i są) krajem neutralnym więc robili biznesu i z III Rzeszą, ale nie można mówić o współpracy, parę niemieckich samolotów też zestrzelili.
A do tego uratowali dupy ok 13 tys. polskich żołnierzy, którzy spieprzali
Dochody z sektora finansowego to jedynie 10%pkb więc to nie to co kiedyś.
Pedofilia? Serio?
Jak znajdę artykuł w wersji cyfrowej, traktujący o tym, to ci podrzucę linka( po francusku).