Aktywne Wpisy
teslamodels +211
Mój największy życiowy sukces to brak gówniaków.
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
alverini +168
Panowie, nie oszukujmy się. Nowe Cities Skylines technologicznie to fuszerka. Badziewie. Bubel. Jak można, wziąć pierwszą, wybitną część, dodać drzewko rozbudowy i żądać 200zł. *patrzy się na smokowskiego* Bo ja tego nie rozumiem. Bo ja tego Panowie nie rozumiem. Mam GF 4080 ti z i9 i mam 15 fps w menu. *podnosi głos* No ludzie. A wychodzi Colossal Order i mówią, że ich celem jest 30 fps. Czuje się oszukany. Zdradzony. Sprzedany.
Zardzewiały pręt w tyłek wszystkim "jestę kierowcą" za pakowanie blacharni na skrzyżowanie, z którego nie można zjechać. Jeszcze większy za to samo dla Wielmożnych TIRmanów.
Drugi rdzewiak dla służb drogowych za maniakalne montowanie sygnalizacji świetlnej na rondach. Skutek taki, że jak światła nie działają to ruch robi się płynny...ale nie bo jak świateł nie będzie to "jestę kierowcą" sobie nie poradzą.
I nagroda specjalna dla faceta z zarządu ruchu za stwierdzenie, że światła nie służą upłynnieniu ruchu, a jego uspokojeniu.
Ulżyło.
@gappaz: bo ledy są do jazdy dziennej a nie po zmroku...
Kiedyś jeździło się bez świateł w dzień i na wieczór nie było problemu, żeby włączyć. A teraz debile na ledach, choć buro i ciemno jak nie powiem gdzie, to ciśnie tą zagazowanym wynalazkiem i się jara, bo on oszczędny.
@Leel00: i mam nadzieje, że przyjdzie dzień i jakiś baran w wawce w siedzibie jakiegoś tworzącego przepisy ministerstwa czy urzędu wreszcie wpadnie na pomysł by ograniczyc te ledy.