Wpis z mikrobloga

Mejnik FCOOPa Day 2 in progress ;)
Staczek na zabawe jest, nic tylko zdjąc to gunwo ( ͡º ͜ʖ͡º)
O 21 wjeżdża też Day 2 innego wczorajszego eventa FCOOP, staczek też będzie solidny, wiec coś usmażyć trzeba!
Trzymajcie kciuki Miraski, no i zapraszam jak ktoś ma ochotę porejlować Mejna ;)
#poker #wykoppoker
Pobierz Roman1963PL - Mejnik FCOOPa Day 2 in progress ;) 
Staczek na zabawe jest, nic tylko ...
źródło: comment_JLvOnQ3JC1yKRqvAP4wlVgIzadGbWd5b.jpg
  • 23
@Drmscape: Nom liczę że mnie szybko przeniesie bo w zasadzie gorszego stołu z pozostałego fielda nie można ułożyć ;P a nabudowałem sie w małych potach, głównie nonszołdałn.
@polik95: Co rok szanowny Panie. To klon wcoopów z ps.eu tylko fcoopy na fr to otwarte miszczostwa Francji a nie wszechświata i okolic.

Na deser wrzucę spocik z ostatniego eventa serii , który również leci atm
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/16740479_A76D489D61
@polik95: Cały czas bujam sie około 200k +/- co jest zajebistym staczkiem, 174 left
stolik gorszy jak byl, o ile to mozliwe, bo za odpadającego lowstejks rega, dosiadł mi się po lewej GoMore np. ;P po prawej podobnego typu podmianka..
@polik95: Out , nie tym razem, w sumie do tego miałem parę sft jeszcze, wiec wypadałoby powiedzieć, nie tymi razami ;) Za mejna wpadło ze 2.5k.
Został ostatni stół 13 left w 11$ only ft paid na ps.eu ;)
Może tu na pociechę się uda urwać.

Dzięki wszystkim za wsparcie. Niech Wam Bóg wynagrodzi ;)
Pozdrowienia.
hahah Maszyniarz od dam, co poleciał na bablu FT też był na godmode ;) 15 min temu miał 2bb ;P i ja przyłożyłem rękę do nabudowania go, w sumie w dużej mierze ;P
zreszta dla mnie super ( ͡º ͜ʖ͡º)