Aktywne Wpisy

Minieri 0
Dobra bo nie da mi to spokoju - czy według was serio są nawet tutaj opłacane onuce? Bo widziałem że ten gość z Cooperem w avatarze spamuje, są jacyś inni? I jakby można to przykłady bzdur które piszą poproszę o pomocy Polski dla Ukrainy itp.
Sry, ale nie śledzę za bardzo a mnie to zaciekawiło.
#ukraina #wojna
Sry, ale nie śledzę za bardzo a mnie to zaciekawiło.
#ukraina #wojna

Dziś mignęła mi gdzieś informacja że rosjanie stawiają w gotowości strategiczne wojska rakietowe = grożą atakiem nuklearnym i mają 1500 głowic.
Może ta cyfra robi jakieś wrażenie ale przesiejmy sobie troszkę dużą cyfrę przez sito rzeczywistości.
Rosja mówi że ma 1.500 głowic.
- Twierdziła też że ma 12.500 czołgów, ale wiemy jak działają gtakie ównokraje więc na papierze cyfra się zgadzała ale okazało się że na te cyfre składały się nawet t-34
Może ta cyfra robi jakieś wrażenie ale przesiejmy sobie troszkę dużą cyfrę przez sito rzeczywistości.
Rosja mówi że ma 1.500 głowic.
- Twierdziła też że ma 12.500 czołgów, ale wiemy jak działają gtakie ównokraje więc na papierze cyfra się zgadzała ale okazało się że na te cyfre składały się nawet t-34

duże koncerty zazwyczaj są ochraniane przez policję - niech trzech gości spróbuje wejść przez ochronę trzymając kałachy pod pazuchą.
małe koncerty raczej przez jednego bramkarza który woli patrzeć za młodymi dupeczkami niż za tym czy ktoś tam szmugluje 9mm w kaburze
ale najważniejsze
islamistów nikt nie pytał "przepraszam mógłby pan zostawić kałacha przed salą"
nie
@civi88: NA koncert, to raczej nie wpuszczają. Ale w knajpie obok, czy w sklepie na przeciwko, ktoś na pewno posiada broń. A możliwe, ze i ochroniarze koncertu maja prawo ją posiadać.