@Lookazz: Na początku kakao rozrabia się w odrobinie wrzątku, aby nie latały gluty po powierzchni. Samym mlekiem to chyba jedynie puchatki się zalewa i inne proszki kakaopodobne.
@Lookazz:EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO KAKAO HEHE MAM NADZIEJĘ, ŻE PRZEJDZIE TA NOWELIZACJA USTAWY I KAKAO BĘDZIE MOŻNA ROBIĆ TYLKO NA MLEKU.
źródło: comment_GyYJd4xYlAd7CX0kKbPHPbrcgh2zL0bI.jpg
Pobierz@ailurus: Sosnowiec stoi przed tobą otworem, chodź mnie naucz xD
źródło: comment_MNnVqtb0kqGdCGGguS9bXbMi87M9NQAn.jpg
Pobierzźródło: comment_3Q1CzG0jXzZFTbYBqlzjUSBFSOanv3VB.jpg
Pobierzpoza tym polecam w google "kakaowe oczy" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_fGnheMunBZfUa1H90BOGH794QtPmrP5C.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Bierzecie łyżkę i zjadacie. To jest prawdziwy smak kakao, a nie jakieś podrabiańce ( ͡° ͜ʖ ͡°)