Aktywne Wpisy
olo1917 +847
Niech mi ktoś pokaże inne media, które znalazly / nagłośniły więcej afer niż TVN i Gazeta Wyborcza.
Bez whatabothizmu, bez zmian tematu, kto?
Jak tam fani Solorza, co tak cicho?
Tak, to są wolne media i bardzo, bardzo dobrze wykonują swoją funkcję. Dzięki nim mamy jeszcze w tym kraju szansę na demokrację.
Bez nich o aferach dowiadywali byśmy się z zagranicy jak Węgrzy albo wcale.
Bez nich my na wykopku i reszta
Bez whatabothizmu, bez zmian tematu, kto?
Jak tam fani Solorza, co tak cicho?
Tak, to są wolne media i bardzo, bardzo dobrze wykonują swoją funkcję. Dzięki nim mamy jeszcze w tym kraju szansę na demokrację.
Bez nich o aferach dowiadywali byśmy się z zagranicy jak Węgrzy albo wcale.
Bez nich my na wykopku i reszta
Tumurochir +176
Piszę prace magisterską, składająca się z aplikacji mobilnej oraz restowego api po stronie serwera. Sama aplikację mam już gotową, tylko... za bardzo nie wiem, co mam opisywać w takiej pracy. Może ktoś pisał taka pracę i udostępniłby jako wzór poglądowy?
#programowanie
w 1 po co ta aplikacja,
w 2 opisujesz wykorzystane technologie, piszesz dlaczego są fajne,
w 3 opisujesz aplikację wklejasz zrzuty widoków + kawałek kodu który to mieli na backendzie, opisujesz jak to działa blabla,
mniej więcej tyle - i tak przez 50 str ~
@fortySeven: Nawet prosty algorytm możesz odpisać na kilkanaście stron bez problemu. Znajdziesz inne rozwiązanie w sieci i porównasz ze swoim i tyle.
@pitu-pr dla mnie jedyna różnica to ilość stron :D
ale będe kombinował
@fortySeven: Jeśli nie wiesz co, to pomyśl w jaki sposób mógłbyś cokolwiek porównać w innym rozwiązaniu. Mówisz, że z jakiegoś tam algorytmu korzystasz. Sprawdź, czy istnieją inne sposoby uzyskania wymaganego wyniku i
Ja chociaż skończyłem teoretyczni "gorszą" uczelnię miałem promotora który mi powiedział,
Z innych profitów - w korpo i innych firmach często na płacę ma wpływ wykształcenie, za granicą magis
ter jest uznawany więc jest to jakiś wyznacznik umiejętności. Chociaż wydaje mi się, że zależy to też od branży.