Aktywne Wpisy
rysiekryszard +14
Jak świętowaliście swoje osiemnaste urodziny? U mnie babcia chyba kupiła tort i najbliższa rodzina odśpiewała sto lat. Nie było żadnej większej imprezy, nie było żadnych kolegów itd. Nigdy w życiu też nie zostałem zaproszony do kogoś na 18-stkę. Trochę głupio może, ale cóż. Ja się przyzwyczaiłem i w sumie lubię każde urodziny spędzać na wykopie. Najwyżej sobie kupię jakąś pizzę czy coś w tym stylu, a czasami to prawie zapominam, że mam
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Miło było w końcu przekonac się, czym się zajmujecie, bo zawsze jakoś tak tylko kątem oka widziałem Wasze wpisy.
Hasło dnia to: więcej niż jedno zwierze? -> plemię murzynów (。◕‿‿◕。)
I teraz każda osoba wrzuca na środek jedną z 5,6 kart, którą uzna za najzabawniejszą. I my graliśmy tak, że głosowaliśmy na najśmieszniejszą i tyle.
Ja przykładowo miałem odpowiedzi do tego pytania jak Andrzej Lepper, plemię murzynów, wiedza bezużyteczna, pełny portfel.
Tak wiesz, absurdalne odpowiedzi,
@Kain_to_Charlie_a_Delta_to_Kain:
@Pruderyjny widzisz to? Jednak faktycznie istnieją ludzie, których ten żenujący pseudo humor bawi xD
A tak, to tak jak pisałem - zaczynałem od bardziej brutalnej wersji i było spoko, w tym wydaniu momentami trochę słabiej, ale jak się nie ma kija w dupie i człowiek nie musi udowadniać całemu światu swojego pseudo-intelektu,
Dokładnie tak sobie wmawiaj ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dokładnie, kwestia gustu. A wbrew durnej obiegowej opinii to jest sprawa do dyskusji. Loża szyderców jest po prostu skrajnie nieśmieszna wręcz żenująca (CAH moim zdaniem też). Jak kogoś to bawi to spoko, ale niech nie zarzuca innym kija w dupie.
Ale w sumie jak bawi Cię
ułożone z gotowych kart, to chyba nie bardzo mamy o czym rozmwiać :DD
@Vinniczek: Tyle, że to jest Twoja opinią. I tak raczej pozostanie. Moja jest inna. Piszesz o dyskusji, a potem wydajesz sądy kategoryczne na jej temat. Ty zarzucasz jej poziom żenady, a ja zarzucam Ci poziom kija w dupie. Większość rzeczy pisanych w internecie jest
Spoko.
Nie znam człowieka na poziomie, któremu by się ta gra podobała. (a graliśmy ją ze znajomymi, przy więcej niż jednej okazji, bo dawaliśmy jej szansę). Na tym wyciągam swoją opinię. Pozdro.
Czasem lubię czarny humor i tyle, choć dobrze jest, jak nie wychodzi poza wąskie forum ludzi, jak w przypadku napisania skrajnego przykładu z wakacjami i auschwitz.
@jakosdajerade: ja nawet rzadziej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No myśl o sobie i o swoich znajomych jak chcesz. Nie mam zamiaru nikogo do niczego przekonywać.
Loża szyderców to ani nie jest humor a z czarnym ma jedynie wspólny kolor kart.
@Kain_to_Charlie_a_Delta_to_Kain: @Vinniczek: Chwalenie się studiowaniem prawa na wyższym poziomie. Moi znajomi studiują prawo xDDD
@Vinniczek: Patrząc, że to wrocław to pewnie lewaki, które pierwszy raz w życiu wyzwolone z opresji marksistowskiej poprawności politycznej myślą, że to pozytywne uczucie w środku to przyjemność z gry. Kiedy tak naprawdę odczuwają wolność D:
No przecież mówię, że ona wcale nie jest śmieszna :DD
Śmieszny to jest Munchkin na przykład.
Cieszę się, że gra się spodobała, mam nadzieję, że pograsz jeszcze nie raz. Polecam obserwować nasz tag, a także zapraszam do mirkowej zabawy pod tagiem #tonaszydery na pewno nie raz pojawi się okazja, w której będziesz mógł wygrać własną lożę :)
@jakosdajerade:
By poznać lożę, trzeba przynajmniej raz w nią zagrać. Jak zagrasz, na pewno złapiesz klimat i bakcyla :)
@Vinniczek:
A Ciebie, to nawet mi nie żal
@Pruderyjny: Tyle, że ja się tym nie chwalę,a było to właśnie lekkie wyśmianie kręgów, które mają siebie za
Ja pierdzielę, ale faktycznie masz srogi ból dupy, że ktoś śmiał obrazić Twoje poczucie humoru :D