Wpis z mikrobloga

@DeXteR25: Dokładnie, ale boję się odkręcania manetki, bo nie powiem, lubię #!$%@?ć autkiem. W SV podobno ponad 110 czuć podmuch wiatru bo to bez owiewki, wiec może trochę mnie powstrzyma :) Zobaczymy co z tego wyjdzie ;)
@Rubens: Ja dziś doświadczyłem nagłego bocznego podmuchu. Średnio silnego ale zdziwiłem się mocno jak to telepie. Co do owiewek to są przydatne ale gorzej jak się moto przewróci.
@Rubens: No ja dziś jeździłem dłużej i niby lepiej ale błędy popełniam szkolne czasami. Redukuje o dwa biegi za dużo. Albo w zakręt źle wejdę i za szeroko wychodzę. Niby wiem co i jak ale ciężko mi okielznać bestię. Póki co to trochę bardziej się męczę niż ciesze jazda. Z drugiej strony jak to opanuje to później nie będzie problemu z większymi. Jeżeli nie czujesz się na siłach to bierz słabsze.
@DeXteR25: No ja wiem. A ile ten twój sprzęt ma koni? Ogólnie wcześniej nie jeździłem niczym,ale na L czułem się dobrze i pewnie. Naczytałem się że cb500 dobre na 1 ,ale szybko sie nudzi i po roku ludzie to sprzedają - a nie tak ciężko sprzedać. Za to sv ciągnie od dołu,ale też nie wybacza błędów. Wiec trochę się obawiam... :< Wiadomo,z czasem samo przyjdzie.. Jak wrócę do domu to pojadę
@DeXteR25: Przypominam się, bo ciekaw jestem jak Ci idzie? :) Dzisiaj piękna pogoda na jazdę. Jak dobrze pójdzie i ja jutro jadę w końcu oglądać sprzęty :) Najwyższy czas zacząć sezon i przygodę z moto :)
@Rubens: Dzis pojezdzilem po miescie. Zdarza mi sie przy redukcji zrzucic za bardzo bieg. Czasem nawet z trojki na jedynke. Wkurza mnie to bo boje sie o skrzynie. Ogolnie moto chidzi perfekt. Pochylam sie w zakretach pomalutku. Wyczuwam jak dodawac gazu na łuku. Opanowuje hamowanie ale wciaz ciezko mowic o przyjemnosci. Narazie to raczej ciezka praca. Jutro tez pogoda ma byc spoko to tez sie przejade. Na co sie decydujesz?
@DeXteR25: No właśnie mam do obejrzenia Bandita z mojego miasta, i sv 650 40km dalej ;) Wiec mam zamiar je zobaczyć, porównać,i możliwe że coś wybiorę. Piękny znalazłem,ale już sprzedany ale nie dziwie się,bo okazja faktycznie :<

No ładnie, dalej Ci zazdroszczę,ale mam nadzieję że na dniach coś kupie dla siebie :)
@DeXteR25: Boże, właśnie wróciłem z oglądania Bandita, piękny niebieski sprzęt <3 Zakochany jestem, kumpel mnie odwodził - bo to pierwsze moto które oglądaliśmy,dzisiaj jadę na oględziny Sv650 ale 50km ode mnie..Ale coś czuje że jutro wrócę po bandziora :) masakra!
@Rubens: No wyglada Bandit super. Jak tylko utrzymany jest to obłęd. Kupuj szybko i cwicz to na wspolny wypad ustawke zrobimy :) Ja dzis w pracy na moto jestem. Wstalem o 6 rano zeby pojezdzic. Zaliczylem pol miasta z wlaczonym kierunkiem prawym. Kicha straszna ; D
@Rubens: Sezon na moto w pelni. Ja jak zobaczylem swojego to wiedzialem od razu. Nie chcialem nic juz ogladac. Poki co zlego slowa nie powiem. Jak tylko Ci się podoba to bierz. Oczywiście jak przejdzie wszystkie testy zakupowe. Bo faktycznie ktos sprzatnie i bedziesz zalowal. Dobre moto łatwo poznać. Łatwiej niż auto o wiele. SV moim zdaniem nie ma startu do Bandita.
@DeXteR25: to ogladanie sv dzisiaj to podejrzewam ze tylko formalnosc...zeby kumplowi dogodzic :p ale kto wie czy dzisiaj nie bede lecial po tego bandita albo zaklepie go n jutro ;) sv mniej pali, i troche ladniejsza jest wg mnie. No zobaczymy. Po 19 lece do sv ;) zdam relacje :D