#simcity #gry po wszystkich failach EA chociaż w tym przypadku zrobili ukłon w stronę klienta:
"SimCity zostanie wydane w wersji na komputery Mac już 11 czerwca. Gra będzie dostępna jako wersja cyfrowa do pobrania z Origin. Jeżeli zakupiłeś SimCity w wersji na PC, zarówno w wersji pudełkowej jak i cyfrowej, będziesz mógł bezpłatnie pobrać grę w wersji na Mac z Origin od 11 czerwca. "
@NoMoRe: Przecież na wszystkich platformach jest tak, że dwa urządzenia do niej podpięte mają dostęp do tego co kupiłeś na jednej z nich. Steam, Appstore, Google Play, czy pojedyńcze tytuły jak np. Guild Wars 2. Przypuszczam, że nawet licencja na której kupujesz gry w jakiś sposób to reguluje. Ale tak jestem Polaczkiem, bo nie jaram się standardem.
@Sasior: Nie uważasz, że skoro powiedzieli, że można cos takiego zrobić, to jednak COŚ musi w tym być? Nie wierzę, że powiedzieli to tak z dupy, bez podstawnie, gdzie faktycznie takie prawo panuje.
Rozumiesz, że było by to tak idiotyczne jak powiedzenie, że jak kupisz gre, to ją dostaniesz.
Ja wiem, że to EA i można się spodziewać wszystkiego, ale no chyba coś w tym musi byc.
"SimCity zostanie wydane w wersji na komputery Mac już 11 czerwca. Gra będzie dostępna jako wersja cyfrowa do pobrania z Origin. Jeżeli zakupiłeś SimCity w wersji na PC, zarówno w wersji pudełkowej jak i cyfrowej, będziesz mógł bezpłatnie pobrać grę w wersji na Mac z Origin od 11 czerwca. "
Hejtuj dalej. Akurat to zrobili miło i to przyznaj.
Nie pochwalam tego co i jak robi EA, ale jak już zrobią coś dobrego to po co hejtować? Tak źle w dupę i tak nie dobrze. Typowy Polak.
Spora liczba wyprzedaży, teraz Mass Effect 2 na IG, może wypuszczą patche usuwające niektóre DRM ;)
Rozumiesz, że było by to tak idiotyczne jak powiedzenie, że jak kupisz gre, to ją dostaniesz.
Ja wiem, że to EA i można się spodziewać wszystkiego, ale no chyba coś w tym musi byc.
A do tego, sprawdzałeś,