Aktywne Wpisy

MishMashStudio666 +3511
Hejo! mam dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to

kret17 +127

http://www.banggood.com/BlitzWolf-2_1A-Micro-USB-Cable-Double-Sided-USB-A-Male-to-Double-Sided-Micro-B-3_3ft1m-for-Android-p-998319.html?AID=12223142&PID=5835937&SID=03009g4sgdq&source=affiliate&utm_source=Banggood_CJ
a skąd mam wiedzieć jaki czas osiąga na włączonym ekranie - mam to gdzies :P
telefon odłączyłem od ładowarki rano ok godziny 5 do teraz na sporadycznym pisaniu SMS i gadaniu + dosłownie pare minut na WiFi = 67 %
telefon kupiłem na ibuygou, miał wgranego MIUI w wersji 7 (Xiaomi.eu), wrzuciłem na niego MIUI Polska.
Telefon ani razu mi się nie zaciął, robi całkiem ładne zdjęcia. Trzeba się przyzwyczaić