Aktywne Wpisy
meltdown +37
Używa ktoś z was jeszcze tzw. dumbphone, czyli klasycznych telefonów z klawiaturą?
#telefony #minimalizm #nostalgia
#telefony #minimalizm #nostalgia
Kamienie +9
Szukam czegoś dobrego do czytania. Czegoś naprawdę dobrego. Od kilku godzin przebijam się jednak przez strony wydawnictw, księgarni internetowych i forów w poszukiwaniu czegoś godnego uwagi i nie mogę znaleźć niczego ciekawego.
Może ktoś z Was do polecenia dobrą powieść, która skradła mu kilka wieczorów i pozostawiła po sobie niedosyt?
Czego szukam?
- czegoś, co nie jest romansem, horrorem, kryminałem ani Orzeszkową
- zależy mi na ciekawej historii z krwistymi, interesującymi bohaterami
Może ktoś z Was do polecenia dobrą powieść, która skradła mu kilka wieczorów i pozostawiła po sobie niedosyt?
Czego szukam?
- czegoś, co nie jest romansem, horrorem, kryminałem ani Orzeszkową
- zależy mi na ciekawej historii z krwistymi, interesującymi bohaterami
http://steamcommunity.com/profiles/76561198254774054/ - smurf (ranga - supreme- taka jak na koncie głównym) -jakby ktoś chciał pograć/szuka ludzi do gry na spokojnie, bez obrażania wszystkich i wszystkiego (z góry "dziękuje" tryhardom, które piszą gg po tym jak przegrywają pistolety albo po prostu gdy nie idzie [a w cs jak w życiu- czasem zdarza się #!$%@?], lub cisną swój zespół/przeciwnika po złym zagraniu- #!$%@? umysłowego nie toleruje) to zapraszam. Czasem zagram bardz dobrze- czasem jak gówno ( ͡° ͜ʖ ͡°).
#csgo
Komentarz usunięty przez moderatora