Wpis z mikrobloga

#mikrokoksy
Polećcie mi proszę jakąś aplikację na siłownie (android). 2 razy zaczynałem chodzić i motywacja szybko spadała a jako, że jestem gadżeciarzem, to taka aplikacja mam nadzieję, że mi pomoże.
Masę mam, kondycję i spalanie tłuszczu robię w inny sposób, został przyrost siły, więc interesuje mnie głównie trening siłowy.

Bym chciał, żeby ta aplikacja miała gotowy plan treningowy z rozpisanymi ćwiczeniami na właśnie trening siłowy. Do tego liczba powtózeń w serii i czas między seriami, to sporo ułątwia i zapewnia, że idąc na siłownię, spędzę tam 45 minut a nie 1.5 godziny (a głównie czas mnie zniechęcał wcześniej)

Gdzieś w internecie przeczytałem o aplikacji Jefit, ktoś testował? Może jest coś fajniejszego?

p.s. może być płatna

#silownia #android
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@feniks_pn: bo fajnie się pomęczyć, chodzi mi bardziej o rozpiskę ćwiczeń, na siłce jest dużo maszyn, wolne ciężary to już w ogóle pełna dowolność operowania nimi, więc taki asystor mógłby pokazać jakie ćwiczenia robić (na trenerea personalnego mnie nie stać niestety)
  • Odpowiedz
@pogarda_ludzi_ulicy: Jak masz kumpla co wie co 5 nie potrzebujesz apki, tylko by przeszkadzała. Jak skumasz co i jak to w telefonie przyda Ci się minutnik, zwłaszcza jeśli planujesz krótkie treningi. Osobiście lubię spędzać na siłowni 1,5h, podoba mi się fakt, że czas mnie nie goni. Rozumiem równocześnie ludzi dla których 1,5h to strata czasu. W takim wypadku potrzebujesz krótkich przerw i raczej przynajmniej 5ciu dniu treningowych. Poproś kumpla o
  • Odpowiedz