Aktywne Wpisy
kilo-bravo +721
Lynch9 +17
To jest niesamowite jak zmieniła się mentalność Polskiego narodu względem Ukrainców :D osobiście mam wrażenie że ludzie realnie trzepią sobie kapucyna pod stołem jak Ukraincy gdzieś wjeżdżają w Ruski teren i nagrywają z tego filmiki, podniecenie wykopków poziom 1000. A mnie to osobiście koło chvja lata co robią Ukraincy i czy giną, czy wygrywają - dla mnie to tacy Ruscy po metamorfozie u Magdy Gessler - niby coś się zmieniło, ale nie do końca. Narobili nam krzywdy nie mniejszej niż Ruscy.
Powiem tylko tyle - pluje na ryj szmatławcom z Ukrainy i Rosji, dziękuje.
P.S Flagi bandery są na zachodniej części Ukrainy co 2-5 km wśród głównych autostrad. https://clips.twitch.tv/DifficultEagerYakinikuCharlieBitMe-V5qNptF0gsUddteW
Ale
Powiem tylko tyle - pluje na ryj szmatławcom z Ukrainy i Rosji, dziękuje.
P.S Flagi bandery są na zachodniej części Ukrainy co 2-5 km wśród głównych autostrad. https://clips.twitch.tv/DifficultEagerYakinikuCharlieBitMe-V5qNptF0gsUddteW
Ale
Polećcie mi proszę jakąś aplikację na siłownie (android). 2 razy zaczynałem chodzić i motywacja szybko spadała a jako, że jestem gadżeciarzem, to taka aplikacja mam nadzieję, że mi pomoże.
Masę mam, kondycję i spalanie tłuszczu robię w inny sposób, został przyrost siły, więc interesuje mnie głównie trening siłowy.
Bym chciał, żeby ta aplikacja miała gotowy plan treningowy z rozpisanymi ćwiczeniami na właśnie trening siłowy. Do tego liczba powtózeń w serii i czas między seriami, to sporo ułątwia i zapewnia, że idąc na siłownię, spędzę tam 45 minut a nie 1.5 godziny (a głównie czas mnie zniechęcał wcześniej)
Gdzieś w internecie przeczytałem o aplikacji Jefit, ktoś testował? Może jest coś fajniejszego?
p.s. może być płatna
#silownia #android
Ale jak koledzy wyzej, jak Ci sie nie chce to Ci sie nie zachce z apką. Ja nawet bez planu chodzilem i machalem bo lubilem to.
@pogarda_ludzi_ulicy: Już widzę, jak appka
@natjes: będzie dobrze, mogę się przypomnieć po nowym roku, że dalej śmigam ;)
zapisałem się z kumplem, on bardziej ogarnięty w temacie ale dopóki się nie nauczę od niego co i jak robić, a nie mogę z nim iść to chce się aplikacją wspierać.
@loczyn: przecież napisał, że ma masę, to nie kamdz ( ͡° ͜ʖ ͡°)