Wpis z mikrobloga

@GoombaPL: wizualnie bardzo ładny, ale nie gralem dlugo, bo nie przeszedłem (jeszcze :() xenoblade z wii, odkladam na nie wiem kiedy jak wiekszosc dobrych gier :D no i dzisiaj np spore kolejki były do standów wszędzie, bardziej skupiłem się na zbieraniu fantów - mam plakat z 3dsem :3

Ogolnie to jest gra w którą lepiej pograc w zaciszu domu, na spokojnie, wczuć się, a nie z doskoku poklikac jakies dwie minuty
mam plakat z 3dsem

@yacolek: Mi ten plakat robił za osłonkę dla innych plakatów żeby się nie zniszczyły. :D

Ogolnie to jest gra w którą lepiej pograc w zaciszu domu, na spokojnie, wczuć się, a nie z doskoku poklikac jakies dwie minuty

@yacolek: Właśnie to trochę bez sensu grac w takich warunkach bo gra jest dość rozbudowana i ciężko ją ogarnąć z miejsca to nie Mario Tenis.
@GoombaPL: a były jeszcze jakieś do zgarnięcia? widzialem ze ludzie gdzies mieli rozne i z xboxa nawet, ale podejrzewam ze to mogly byc kupione na jednym stoisku. Ja tylko darmowe zbierałem, to mam dwa z nintendo, jeden z 3dsem a drugi z animal crossing ( ͜͡ʖ ͡€)
@vg24_pl: nie będę. Targi to nie moja bajka jednak - rok temu bylem, bo dostalem od kumpla z pracy darmowy karnet VIP. Normalnie w zyciu bym tyle nie placil, zeby popatrzec na gry :D no i nie ma mnie w waw póki co :(