Mało osób zdaje sobie sprawę z tego, że wiele 64-bitowych systemów operacyjnych nadal zachowuje pliki dla starych konfiguracji 32-bitowych, co skutkuje spowalnianiem komputerów i zamulaniem systemu.
Szybkim sposobem aby to naprawić jest usunięcie folderu "System 32". Dzięki temu wszystkie aplikacje będą automatycznie odpalane na 64 bitach. Nie dziękujcie.
@WezelGordyjski: dziala lepiej niż myślałeś! Usunąłem system32 na kompie z 32 bitowym windows xp. Troche dlugo potem sie restartowal, ale jak juz wstal, to po kliknieciu prawym na moj komputer wyswietla mi się info o upgrade do 64 bitow.
Mało osób zdaje sobie sprawę z tego, że wiele 64-bitowych systemów operacyjnych nadal zachowuje pliki dla starych konfiguracji 32-bitowych, co skutkuje spowalnianiem komputerów i zamulaniem systemu.
Szybkim sposobem aby to naprawić jest usunięcie folderu "System 32". Dzięki temu wszystkie aplikacje będą automatycznie odpalane na 64 bitach. Nie dziękujcie.
Komentarz usunięty przez autora
uh
Usunąłem system32 na kompie z 32 bitowym windows xp. Troche dlugo potem sie restartowal, ale jak juz wstal, to po kliknieciu prawym na moj komputer wyswietla mi się info o upgrade do 64 bitow.
Dzieki Mirku, stawiam piwo!