Aktywne Wpisy
raul7788 +300
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
☑ Frytki z majonezem
☑ Coleslaw
☑ Belgijski Trappist
Teraz jeszcze coś pokroju Mad Maxa czy Mission Impossible i sobotę można uznać za udaną!
#sobota
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: O panie! Grzeszysz! Za butelkę tego smakołyku zawsze oddam ten stek z frytkami!
http://www.ratebeer.com/beerstyles/abbey-tripel/72/
Są też polskie produkty. Triple nie robi się tylko w klasztornych browarach. Drożdże belgijskie o tym charakterystycznym aromacie można kupić na całym świecie, to i piwa powstają, ale pewnie najbardziej będziesz zadowolony z produktu belgijskiego :)
Sam uwielbiam belgijskie style.