Wpis z mikrobloga

@l1pka: w komputroniku, na wyprzedaży, ale niby tylko dlatego, że miał lekką ryskę. nic nie było, że jest powystawowy albo coś. ale czy takie stosunek godzin przepracowanych do ilości uruchomień jest możliwy? to dosyć nowy model

nie ja kupiłem
@steve__mcqueen: @Domas3: @NieTakiCebulak: @cichy_brzek: @jakub-stachel: @l1pka:
Nie mój zakup, tylko kolegi. Zamówił przez internet z dostawą do salonu w forum w gliwicach. Więc kolega mój najpierw zadzwonił do komputronika na infolinię czy gdzieś, a tam go kobieta odesłała do salonu w którym odebrał sprzęt, bo ona nic nie wie. W salonie gość oczywiście, że nie rozumie o co mu chodzi, że to przecież normalne i że
@chomikgumiok: Jeśli jest tak jak mówisz to sprzedawca nie powiedział całej prawdy . No cóż Dzisiaj kupowanie towarów powystawowych czy ze zwrotów 14 dniowych jest obarczona takim ryzykiem.

Kolega może w terminie 14 dni zwrócić towar bez podania przyczyny. Ew Powołać się na Niezgodność towaru z umową i żądać zwrotu gotówki jeśli w ofercie nie było wspominane że laptop jest tzw outletowy/powystawowy/używany jeśli te 14 dni minęło. Jeśli sprzedawca nie poinformował