Aktywne Wpisy
JanuszPDM +542
Dużo podróżuje ze względu na moją pracę robię autem koło 60-70 tysięcy km rocznie gdybym stracił prawko ja i moja rodzina traci utrzymanie. Czy naprawdę jak jadę przepisowo 50 w zabudowanym z dzieckiem w aucie to trzeba #!$%@? we mnie światłami i klaksonem jadąc ciężarówką?? Gdzie tym ludziom się tak spieszy XD
#bekazpodludzi #piraci #bekaztransa
#bekazpodludzi #piraci #bekaztransa
W nowych wiadomosciach w ciagu 5 minut; psycholozka ktora sama potrzebuje pomocy (wary napompowane, szalenstwo w ocazach) ksiadz gej ktory jest z tego dumny, fragment Tuska ktory mowi, ze minister czy ministra to bez roznicy, niech kazdy okresla sie jak chce.
Dlaczego nie moze byc po prostu normalnie? Zamowst tego mamy kolejna pralnie mozgow, ale z drugiej strony.
Dlaczego albo sa do wyboru “prawicowi” odklejency albo lewaki?
#tvpis #tvpiscodzienny #bekazlewactwa #bekazprawakow #
Dlaczego nie moze byc po prostu normalnie? Zamowst tego mamy kolejna pralnie mozgow, ale z drugiej strony.
Dlaczego albo sa do wyboru “prawicowi” odklejency albo lewaki?
#tvpis #tvpiscodzienny #bekazlewactwa #bekazprawakow #
Ze względu na różnego rodzaju przekłamania w sondażach przedwyborczych mam małe pytanie i propozycje:
Zna się ktoś na robieniu sondaży?
Czy jest możliwe wykonanie sondażu od zera do 25 października?
Jeżeli tak to co powiecie na wykop akcje, stworzenie wykopowej agencji sondażowej, zebranie chętnych ludzi i wykonanie sondażu z prawdziwego zdarzenia? Chodzi mi o taki jak robią to agencje sondażowe, ze zrobieniem grupy reprezentacyjnej i dzwonieniem po ludziach. Jest to wogóle wykonalne? Co byśmy potrzebowali? Na pewno będą potrzebne na to pieniądze, ale jak wielkie?
#sondaz #sondazownie #sondazprzedwyborczy #sondazwykopowiczow #polityka #wyboryparlamentarne2015
Poza tym bardzo łatwo takim sondażem manipulować np poprzez sugestywne pytania poprzedzające pytanie o poparcie dla
@kamil-arndt: Bez odpowiedniego wsparcia nie da rady. Chodzi o kasę, bazę numerów (sonda uliczna jest niereprezentatywna bo w takiej Warszawie wygra PO a w średniej wielkości mieście na Podkarpaciu PIS) i czas. Jeżeli już nawet uzbierasz ludzi, kasę i jakimś cudem zdobędziesz reprezentatywną bazę to nadal musisz dzwoniącym dać coś do dzwonienia bo przecież