Aktywne Wpisy
StudentPrawa1 +30
Arkusze właśnie dotarły do szkoły w której pracuje moja znajoma. Zapraszam na pw, pierwszym 20 osobom wyślę 5 stron z zadaniami.
#matura #matura2024
#matura #matura2024
belv +47
Ma ktoś podobnie jak ja, że nie pamięta nic z matury? xD Nie mogę sobie przypomnieć nawet tematu wypracowania z polskiego, a pisałem ją całkiem niedawno, 7 lat temu.
#matura
#matura
One moje. Model który właśnie mam przed sobą różni się delikatnie od tego ze zdjęcia - moje mają cholewkę w takim samym kolorze, jak noski, czyli nie czarną, tylko brazową.
Teraz pytanie: co dalej? Spodnie, koszula, marynarka? Jakie kolory, materiały?
#modameska #ubierajsiezwykopem
@theun: spalić buty razem z paragonem i wszystkim co mogłoby kiedykolwiek ujawnić, że je kupiłeś.
Komentarz usunięty przez autora
@dGustator: jeżeli masz na myśli wagę - 1,6 kg para
@Sudokuu: no elo
@Pikaczu: e, przesadzasz. Cholewa i noski mahoń, jaśniejsza wstawka kawa z łyżeczką mleka. Sęk właśnie w tym żeby dobrać resztą, stąd pytanie. W tych okolicach jestem pierwszy raz.
Dzisiaj moj rozowy szukal odpowiedzi na moje pytanie wsrod tych swoich forum o modzie, dziewczyny polecaly czarne spodnie i biala podkoszulke.
Jak o tym mysle to chyba bez mocnego paska i zegarka ani rusz - dla przeciwwagi, dodatkowego akcentu.
Fajnie, fajnie. Jestem na dobrej drodze ale czss mam tylko do piatku - w weekend tzw. showtime.