Moja starsza siostra zwykła powtarzać "Młody to się zachowuje tak, jakby był przystojny... no ale nie jest" xD Mogłaby po prostu powiedzieć, że jestem pewny siebie, ale w sumie jej słowa są głębsze. Możesz mieć kartoflany nos, z którego skroiliby w mcdonaldzie dzienne zapotrzebowanie na frytki, ale jak każdego dnia wstajesz z myślą, że dziś dojedziesz życie w dupę jak zwykle, to nic nie może Cię powstrzymać :) Miłego dnia wszystkim. #takietamprzemyslenia #wygryw #przegryw
@AsiaNaprawia: Słabość jest gorsząca, nieuzasadniona słabość powinna przyprawiać każdego o dreszcze obrzydliwości. Owszem, i jej czasem potrzebujemy, by wyciągnąć odpowiednie wnioski, co nie zmienia faktu, czym ona właściwie jest.
@TheFriQ: Wielu uważa, że mój nick jest obrzydliwy i niejako obraźliwy, ale jego geneza nie wynikła ze #!$%@? umysłowego. Kiedyś często gościłem w hospicjach, domach starości, szpitalach etc. I tak jakoś od skojarzenia do skojarzenia, zapach ten zaczął mie po prostu miło pachnieć, mądrością i pokorą. Przypomina mie również o nieuniknionym kresie istnienia, a nic tak nie koi mej duszy, jak przekonanie o mojej śmiertelności i każdego #!$%@?, z którym dzielę
@ZAPACH_STARCA:
Dziekuje wam za wszystko
Komentarz usunięty przez autora