Aktywne Wpisy
Koyanaruu +21
Co czujesz patrząc na to zdjęcie? #kononowicz
Mentis_capta +12
Stało się, po 7 latach odeszła ode mnie narzeczona.
Czułem, że tak będzie, od paru miesięcy był chłód i prawie nie rozmawialiśmy, ja naciskałem, chciałem wiedzieć na czym stoję, i w końcu wiem. Nad przepaścią (╥﹏╥)
Z mojej własnej winy odeszła, i to przyznaję bez zwalania na nią. Trafiła mi się najbardziej poczciwa, szczera, przyzwoita, dobra, mądra i kochana istota, jakiej bym sobie nie mógł wymarzyć.
Ale nie
Czułem, że tak będzie, od paru miesięcy był chłód i prawie nie rozmawialiśmy, ja naciskałem, chciałem wiedzieć na czym stoję, i w końcu wiem. Nad przepaścią (╥﹏╥)
Z mojej własnej winy odeszła, i to przyznaję bez zwalania na nią. Trafiła mi się najbardziej poczciwa, szczera, przyzwoita, dobra, mądra i kochana istota, jakiej bym sobie nie mógł wymarzyć.
Ale nie
Mirki i Mirabelki, poradzi ktos jak sie moge dostac z lotniska Szczecin Goleniow do Gorzowa jutro po 22:00 ? Obawiam sie ze moze juz byc za pozno na pociagi czu autobusy. Troszke wdupilem bo chcialem zeby bylo szybciej i wybralem lotnisko szczecnskie zamiast poznanskie bo mialo byc blizej, tylko nie przyszlo mi do glowy ze lotnisko szczecisnkie jest 60km od Szczecina, a w Poznaniu spokojnie taksowka bym podjechal na PKP
PS: sprawdź rano oferty na blablacar, może coś się uda znaleźć