Aktywne Wpisy
Smarek37 +286
#remontujzwykopem #stolarstwo
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
wybryk_natury +159
#epapieros #epapierosy
@GaHee: xD ej dla mnie to sukces stulecia xD wapuje na 35W na całkowicie otwartym przelocie. 5-7 sekundowe hity bez bobra 70/30 VPG :D
Zobaczymy czy był tego wart (pewnie nie ( ͡° ʖ̯ ͡°) )
@MrGreeneye: Jest warty, cumpel posiada i jest 10/10, mirko coile skręca się w 10 sekund, idealne, bez zgrzewania, czy ściskania.
Liquidy próbowałem 70/30 50/50 30/70 samogony. Baza hangsena, VG PG z techlandlabu. ( ͡° ʖ̯ ͡°)