Wpis z mikrobloga

@kianpraty @tylkowufi: @burgundu: @mars83: Sio od nas kibiców, chodzimy na mecze, frekwencja średnia, sezon dziesięciolecia a co chwilę w zarządzie mamy buców który plugawią nam opinię...
A Cieślak przed meczem też był trafiony, chodź nadal to nie usprawiedliwia części naszego zarządu...
@mer: żużel w Ostrowie to dno, powinni zaorać ten stadion i wybudować boisko z prawdziwego zdarzenia dla piłkarzy, bo w sporcie motorowym to już nic nie osiągnie żaden Ostrowski klub
@mer: gdyż co sezon bez przerwy wychodzą na jaw kolejne wałki i przekręty, jaka teraz nazwa będzie w 2016 roku? Barycz Ostrów Wielkopolski? bo nazwę Ostrovia już za bardzo zeszmaciliście..
@mer: nie mówię o kibicach tylko o klubie. Za czasów KM Ostrów już były wałki. Teraz drugi finał w ciągu dwóch lat i druga inba #!$%@?. Jedyne co mnie cieszy, to to, że Cieślak im teraz zrobi taka opinie w środowisku, że każdy się 10 razy zastanowi zanim podpisze kontrakt w Ostrowie.
@burgundu: @krzychocho: @tylkowufi: Z afery korupcyjnej nas uniewinnili, z afery ze światłem też.Ale nam też kibicom wstyd za zarząd, wszyscy liczą że kiedyś będzie normalnie. Ale skreślanie całego miejsca przez parę buców w zarządzie? Cieślak sobie zakpił ze swoich pracodawców przychodząc na bombie na najważniejszy mecz sezonu, lecz jak wspominałem nadal to nie tłumaczy naszego zarządu.