Wpis z mikrobloga

Siema Mirki. Czy warto dodatkowo zakładać siatke na elc amx jak mam kamo na obu członkach załogi? W tym momencie mam przeładowanie, celowanie i optyke. Z tej ostatniej musiałbym zrezygnować na rzecz siatki. Czy różnica w kamo będzie na tyle znacząca, żeby ograniczyć widoczność? Z góry dzięki za wypowiedzi.

Wołam @Danieleq bo ogarnia amxa
#wot
  • 13
  • Odpowiedz
@oxygenium92ver-2 Na dowódcy mam kamo, żarówkę i rozeznanie (94%). Na k-m mam kamo, jazde terenową i hamowanie sprzęgłem (94%). Wiem, że powinienem był BiA od razu zrobić ale wtedy jeszcze do końca nie ogarniałem co i jak. Mam trochę złota więc chyba zamienię rozeznanie i hamowanie na BiA jak będzie 100%, a na 4 perk wrzucę rozeznanie, żeby sie znowu robiło. Dzięki za info. Pytam bo różne opinie słyszałem o kamo na
  • Odpowiedz
@shizofrenix: Jak masz camo 100% na załodze to siata nie potrzebna IMO. W każdym razie na pewno nie opłaca się jej używać zamiast czegoś zwiększającego pole widzenia. Wybór lorneta/optyka zależy od stylu gry, chociaż przy ostatnich zmianach w mapach coraz mniej jest okazji do spotowania pasywnego.
  • Odpowiedz