Aktywne Wpisy
Tumurochir +716
Nie wierzę w to, co tu czytam.
Konrad był moim znajomym, jeszcze jakiś czas temu piliśmy sobie piwo w Łodzi. Oświadczył się Julii 10 dni temu. Do Poznania pojechali na wycieczkę, wstawiał na relacje zdjęcia z restauracji. To stąd morderca wiedział, gdzie są.
Napastnik był byłym chłopakiem Julii. Zerwała z nim kilka lat temu, z Konradem od 1,5 roku tworzyli szczęśliwy związek, planowali ślub. Typ wystalkował ich i przyjechał zabić. Dziewczyna widziała
Konrad był moim znajomym, jeszcze jakiś czas temu piliśmy sobie piwo w Łodzi. Oświadczył się Julii 10 dni temu. Do Poznania pojechali na wycieczkę, wstawiał na relacje zdjęcia z restauracji. To stąd morderca wiedział, gdzie są.
Napastnik był byłym chłopakiem Julii. Zerwała z nim kilka lat temu, z Konradem od 1,5 roku tworzyli szczęśliwy związek, planowali ślub. Typ wystalkował ich i przyjechał zabić. Dziewczyna widziała
ZACIENTY_CAPSLOCK +303
Mame jeszcze nie wie, że mieszkanie które remontowałem przez ostatni rok „pod wynajem” jest w rzeczywistości dla niej (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Dzisiaj na swoje 50-te urodziny się dowie
Całe moje dzieciństwo mieszkaliśmy u dziadków bo mamy nie było stać na wynajem, a ja zawsze jej mówiłem, że jak dorosne to kupię nam 'dom' xd
#chwalesie
Całe moje dzieciństwo mieszkaliśmy u dziadków bo mamy nie było stać na wynajem, a ja zawsze jej mówiłem, że jak dorosne to kupię nam 'dom' xd
#chwalesie
#pewniebyloaledobre #korwin #miriamshaded #bojowkamiriamshaded
Komentarz usunięty przez moderatora
ja #!$%@?, aż się żałośnie poczułem
ale tutaj #!$%@?, dno i wodorosty
mam nadzieję, że się nie załamie kobitka
@Salieri_: w sumie niezły duet by z Kukizem tworzyła xD
dołączyła do startu z list partii, została przedstawiona jako druga thatcherowa
ale to zły redaktor ją niszczy jak jej zadaje normalne pytania o jej decyzje xd
jak się żyje kuce w alternatywnej rzeczywistości, gdzie wszyscy chcą zniszczyć 3,25% korwina? xD
BTW mieli przygotowane odpowiednie wypowiedzi Korwina na dane tematy ? oO ciekawe
Inna sprawa, że pani Shaded też nie popisała
jest dorosłą kobietą, ma powyżej 18 lat, może odpowiadać za swoje decyzje np. startowanie z list partii sygnowanej nazwiskiem takiej persony jak JKM. A odpowiadanie za swoje decyzje to np.
Z drugiej strony Korwin nie gra wielkiego antyislamisty (nie rozumiem skąd taki wniosek). Korwin walczy przede wszystkim z socjalizmem. Wiele razy wspominał w wywiadach czy na konferencjach prasowych że nie ma nic przeciwko imigrantowi który jest człowiekiem wartościowym, tzn. wykazuje chęć asymilacji, chce pracować i