Wpis z mikrobloga

Problem jest, ostatnio korzystając z #cebuladeals kupiłem fallout 3 na muve.pl ofkoz cyfrowe wydanie.
Wszystko było pięknie, ale nie wyglądał na tyle, na ile bym się spodziewał na full detalach.
Jak się okazuje mój laptop lubi sam decydować jaka karta graficzna ma obsługiwać grę, ustawił zintegrowaną. Nie zgodziłem się na jego warunki, przełączyłem na geforce. Ustawiłem wszystko na full i ekstra, teraz gra śmiga ale w okienku ;/ (pic related). Ma ktoś pomysł jak to zmienić żeby było na pełny ekran?
Wcześniej jeszcze ustawiałem, żeby uruchamiał się w zgodność z XP bo się zawieszał a zmiana zgodności pomogła.

#fallout3 #fallout #gry #kiciochpyta #mirkopomusz
nie_swiruj - Problem jest, ostatnio korzystając z #cebuladeals kupiłem fallout 3 na m...

źródło: comment_WYzpgMfb97Hp57yWnANxbV7Yg6r0ZUE1.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
-fullscreen

@nie_swiruj: We właściwościach pliku exe którym uruchamiasz grę dodaj -fullscreen zaraz za cudzysłowami, np. ....fallout3.exe" -fullscreen Podaj też jaką masz kartę dedykowaną.
  • Odpowiedz
@nie_swiruj: polecam program GameCompanion który ustawia "fałszywy" tryb w oknie dla gier od Bethesdy (F3, F:NV, Oblivon, Skyrim). Sam używam, jestem bardzo zadowolony. Tylko nie zapomnij zaznaczyć w opcjach gry: "uruchom w oknie".
  • Odpowiedz