Aktywne Wpisy
WenerowaAngela +96
Dofnfkxkvmfns +81
To co zrobiła ZW i prokuratura to skandal xD trzeba kręcić gownoburze bo nikt znowu nie poniesie odpowiedzialności. Chciałbym poznać nazwisko prokuratora. Siedzi dostaje 15 k na lape, a jego posady pilnują ludzie którym daje zarzuty xDdd przecież to w pale się nie mieści. Czytałem jeszcze ze na areszcie był. Jeśli wojskowe areszty dają sądy wojskowe to od razu nazwiska sedziow.
Obczajcie ze sytuacja miała miejsce parę tyg temu. Atak nożem jakiś
Obczajcie ze sytuacja miała miejsce parę tyg temu. Atak nożem jakiś
#bojowkalinux #linux #xubuntu
@Papaver: Szczerze nie sprawdzałem. FF wyłącza się dość często przy większej ilości kart. Dodam, że na Operze takich jaj nie uświadczyłem nigdy i stąd moje zdziwienie.
ad.1: pare pomniejszych, ale głównie związanych z użytkowaniem dla oka (i tak karty mi się nie odpalają dopóki nie kliknę, więc ehm, nie jest potrzebne) - typu odpalanie kart/okien, malutkie pierdoły. z privacy nic nie robiłem, ale chyba zerknę na temat, chociaż sztum mnie i tak nie czeka, reklam i tak nie wyświetla itp. a co pośledzą to ch im w d.
ad. 2: bo mnie oczy pieką, na początku
browser.cache.use_new_backend;1, dom.ipc.processCount;3 to to od ilości content processów, geo.enabled;false, ale co kto lubi, network.dns.disableIPv6;true, network.prefetch-next;false, oczywiście pipelining, privacy.donottrackheader.enabled;true, privacy.trackingprotection.enabled;true, security.ssl3.rsa_rc4_128_md5;false, browser.tabs.closeWindowWithLastTab;false, layout.word_select.eat_space_to_next_word;false i czasami bawię się nglayoutem, to jest jeszcze większy cyrk z
a czarny theme ciężko mi się czytało w nocy, serio - ślepy jestem i oczy na szarym tle lepiej widzą (#!$%@?)
chyba przejeliśmy temat ziomkowi @Chael: sorry