Wpis z mikrobloga

@souriss: szkoda, że dni tygodnia po angielskiemu, ale nie ma co się dziwić. :) mi najbardziej przypadł do gustu Color Os V7. wg mnie najładniejszy widget pogody i też dobry ekran blokady :)
@souriss: mozesz mi podpowiedziec gdzie w ustawieniach moge znalezc opcje ustawienia ekranu blokady z jednego motywu a ikony i wyglad menu z innego motywu? Czy moze potrzebuje do tego zewnetrznej aplikacji? Siedze na MIUIv7
@souriss: u mnie ta aplikacja dziwnie się zachowuje. Wchodzę - przez chwilę pokazuje się 5 ikonek (w tym ta o której mówisz), a po chwili zmienia się to w 4 i wszystko jest po angielsku - w dodatku nie ma możliwości przejść do tych ustawień "Własne". Masz jakiś pomysł z czego to wynika?
@mpower: Zależy jaką wersję MIUI masz. Czy tę z miui polska, czy Global? Przyznam się, że się aż tak jeszcze nie znaju. Może na forum miui polska będą umieli Ci pomóc.
@souriss: Ale ogólnie u Ciebie się to zachowuje normalnie? Nie chciałbym wyjść na głupka, bo gdzieś tam wyczytałem, że to jest normalne zachowanie. Mam wersję z miui polska.
@mpower: Znaczy, w poprzednim update, miałam takie klocki. Na początku przez chwilę było po polsku, a po chwili zmieniało się na krzaczki. Natomiast ikonki mi nie znikały. Po obecnym update, wszystko mam póki co po polsku. A wszystkie motywy dostępne są z angielskimi nazwami. Nie wyświetlają się te z krzakami. Mi to generalnie nie przeszkadza. Łatwo się odnaleźć. :-)
@mpower: Znalazłam rozwiązanie, takie trochę na około. Ale ważne że działa. Jak pojawia Ci się przez chwilę ten ekran z pięcioma ikonami, musisz uwierzyć w swoją szybkość i kliknąć w ikonkę Własne. Mnie się udało. Bo szukałam wszędzie rozwiązania, ale nie znalazłam. Ważne że mój sposób działa. :-P