Aktywne Wpisy
fake-konto +6
Napaliłem się w #!$%@? na #dom jak na picrel, ale mam parę wątpliwości:
-dla singla #przegryw a nawet #przegrywpo30tce nie szkoda hajsu jednak? z wykończeniem będzie to ~ 900k?
-przez najbliższe ~ 1.5-2lata musiałbym srogo oszczędzać, tak z 2/3 zarobków a liczyłem, że sobie w końcu zbuduję solidną poduszkę finansową
-brak światłowodu, niby jakiś Play działa całkiem dobrze, no ale światło to to nie jest :(
Z plusów to zajebista lokalizacja, dobra
-dla singla #przegryw a nawet #przegrywpo30tce nie szkoda hajsu jednak? z wykończeniem będzie to ~ 900k?
-przez najbliższe ~ 1.5-2lata musiałbym srogo oszczędzać, tak z 2/3 zarobków a liczyłem, że sobie w końcu zbuduję solidną poduszkę finansową
-brak światłowodu, niby jakiś Play działa całkiem dobrze, no ale światło to to nie jest :(
Z plusów to zajebista lokalizacja, dobra
AustralianV8 +8
#usa #polska #ukraina #rosja Dlaczego nie bojkotujesz np. marek amerykańskich, chociaż „wolny świat” pod przewodnictwem USA od lat morduje ludzi tak samo, jak putinowska Rosja? Bo wmówiliśmy ci, że to my określamy dobro i zło, mimo, że istnieje wyłącznie zło, w różnych odcieniach. Ale ty tego nie wiesz, pomimo, że masz dostęp do wszelakiej wiedzy. Bo jesteś zbyt leniwy by z tej wiedzy skorzystać… My twoje lenistwo codziennie wypełniamy treścią. Naszą treścią.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.