Aktywne Wpisy
jestemtunew +741
mike-contractors +39
#wybory
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja
Wzór na altruizm?
gdzie:
B → zysk reprodukcyjny krewniaka;
C → koszt reprodukcyjny osobnika poświęcającego się.
Słonie i ludzie potrafią za to wykazywać altruizm wobec osobników nawet innych gatunków i bez żadnych szans na odwzajemnienie.
Pamiętasz przykłady w.w. zachowań altruistycznych? Kiedyś w książce Koniec Wieczności (chyba tak się zwała) czytałem, że dowodem na istnienie zachowań altruistycznych między ludźmi jest jakiś eksperyment z prądem, to miałeś na myśli?
Komentarz usunięty przez moderatora
http://www.rw.ttu.edu/ethics/pdf%27s/S8%20.pdf
@Ginden: Dzięki, nie mogę się jakoś przestawić na wyszukiwanie informacji po angielsku, ale chyba już czas :(
Edit: Niesamowite! Nabieram szacunku do tych zwierząt
ps. Napisz hasło na wikipedii :)
Jedną z rzeczy, jaką chciałbym zrobić przed śmiercią jest stworzenie hasła na wikipedii, daj mi chociaż cząstkową satysfakcję :)