Mirki, oplaca sie brac tego smartfona? 40 zl abonament + 600 zl? Jakis ekspert sie wypowie? Albo poleci cos lepszego? Budzet to 40 zl miesiecznie+max 600 zl doplaty. Zalezy mi na internecie #technologia #pytanie #pytaniedoeksperta #smartfon
@bojesieminusow: ale ja chce kupic w polsce a nie czekac pol roku, musze miec telefon w poniedzialek, max wtorek bo mi sie obecny #!$%@?. Powiedz mi gdzie go sie da kupic w Polsce to bede ci wdzieczny
@whahazhutou: Na allegro wszędzie wysyłają z alli a w oficjalnym sklepie chyba jest na wyczerpaniu i kosztuje już coś pod 1100 także jak nie masz czasu to zostaje ci ten htc ewentualnie tam jest jeszcze xperia m4 aqua która moim zdaniem jest dużo lepsza
@whahazhutou: moja mama i teściowa mają te teleofny i chwalą sobie. Co prawda nie grają w gierki, nie używają facebooka, tylko dzwonią, smsują i czasem jakieś zdjęcie zrobią. Jest ok, ale szału nie ma.
@whahazhutou: chya musisz mieć miesięczny okres wypowiedzenia, nie wiem czy jak nie pójdziesz do playa to np telefonu ci nie dadzą od razu, tylko tutaj jest taki problem ze kupując telefon w salonie płacisz chyba 60 zł więcej wiec najlepiej zadzwoń do playa i pogadaj z babka. Co do telefonu to htc a xperia chyba ta xperia jest lepsza i tańsza, skocz do salonu jak masz gdzieś nie daleko i pomacaj
#technologia #pytanie #pytaniedoeksperta #smartfon
Komentarz usunięty przez autora