Aktywne Wpisy
MIREKFAJFUS +218
Tak wygląda kobieta 10/10 wykopki, przełknijcie ten #swobodapill i przestańcie copeoweać że istnieje ktoś ładniejszy, szczególnie jakiś niemiecki plastuś nikola kutanis
#ladnapani #slodkijezu #ewaswoboda
#ladnapani #slodkijezu #ewaswoboda
olo1917 +376
Niech mi ktoś pokaże inne media, które znalazly / nagłośniły więcej afer niż TVN i Gazeta Wyborcza.
Bez whatabothizmu, bez zmian tematu, kto?
Jak tam fani Solorza, co tak cicho?
Tak, to są wolne media i bardzo, bardzo dobrze wykonują swoją funkcję. Dzięki nim mamy jeszcze w tym kraju szansę na demokrację.
Bez nich o aferach dowiadywali byśmy się z zagranicy jak Węgrzy albo wcale.
Bez nich my na wykopku i reszta
Bez whatabothizmu, bez zmian tematu, kto?
Jak tam fani Solorza, co tak cicho?
Tak, to są wolne media i bardzo, bardzo dobrze wykonują swoją funkcję. Dzięki nim mamy jeszcze w tym kraju szansę na demokrację.
Bez nich o aferach dowiadywali byśmy się z zagranicy jak Węgrzy albo wcale.
Bez nich my na wykopku i reszta
Przeglądam sobie facebooka i moim oczom ukazuje się taki oto post...
około godziny temu
Bedzie sie dzialo...
Mamy możliwość zrobienia AMA (internetowa debata) z przedstawicielem nC+ na port...Zobacz więcej
Pytanie od użytkownika Anty NC+
Oto link do ankiety... https://www.facebook.com/questions/453350358076211/
Serio chcecie robić #ama na tak #!$%@?, nudny i ciągnięty od dłuższego czasu temat? Zdajecie sobie sprawę z tego, że skończy się to jak z Paterką czy jak mu tam było ?
Ja i sporo innych osób mam dość wałkowania tego tematu. Proszę, nie popełniajcie tego błędu... nie psujcie serii fajnych ama jakimś syfem...
@severian: bo będzie, posypią się #!$%@? komentarze, zostaną ocenzurowane, zacznie się hejt, bany i afera murowana
Komentarz usunięty przez autora