Aktywne Wpisy
-Ooo witam panie Ferdku. A coś pan taki niewyraźny, jakaś taka szara twarz.
-Odpierdziel sie pan dobre?
-Dobre panie, widze, że jakieś kłopoty pan masz i to finansowe chyba podjerzewam.
-A
-Odpierdziel sie pan dobre?
-Dobre panie, widze, że jakieś kłopoty pan masz i to finansowe chyba podjerzewam.
-A
Runaway28 +12
#przegryw no cóż jedno czy dwa piwa na lepszy sen, w końcu trzeba się wyspać przed kolchozem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mireczki, ja wiem, teraz na topie imigranci i tak dalej, ale jutro mamy w Polsce referendum. OK, może nie będzie frekwencji, może pytania nieprecyzyjne, może pozbawione sensu. Idźcie jednak zagłosować, musimy bić się o jak najwyższą frekwencję, musimy dążyć coraz bardziej do demokracji bezpośredniej, bo na tę pośrednią wszyscy już dosyć ponarzekaliśmy. Piszę to z kraju takiej właśnie demokracji - Szwajcarii. I też pojadę zagłosować (spóźniłem się z zapisem na głosowanie korespondecyjne) do ambasady. Pozdrawiam wszystkie prawilne mordeczki :)
Nie wspominając o pytaniach:
JOWy to betonowanie sceny
Brak utrzymywania partii to jeszcze większy wpływ kulczyków i innego ścierwa na nasze sejmowe #!$%@?
A rozstrzyganie spraw na korzyść podatnika będzie tak samo żywotnym przepisem jak pasy w autobusie czy handel karpiami...
Bronek