Aktywne Wpisy

kantek007 +22

Virsky +378
Ojezu, jakie to piękne uczucie :D
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w

Tytuł: Ja, Dago
Autor: Zbigniew Nienacki
Gatunek: Literatura historyczna (historia alternatywna)
★★★★★★★☆☆☆
Autor Pana Samochodzika snuje opowieść o przodku Mieszka I i o zalążku państwa Polan, który ów przodek utworzył. Są tu lekkie elementy fantasy, często ociera się wręcz o bajkę dla dzieci ta książka, mimo że zaskakuje ilością wątków erotycznych, czasami dosyć ostro napisanych. Pierwszy tom trylogii pochłonęłam jednym tchem, fantastycznie czyta się o przygodach Dago, który rozpoczyna swoją wędrówkę po władzę w pojedynkę, przez lata zjednuje sobie swoją pewnością siebie i jasno określonym celem zwolenników i udaje mu się osiągnąć to, co zaplanował.
#bookmeter
Wpis został dodany za pomocą skryptu do odejmowania
!Dzięki niemu unika się błędów w działaniach
!Pobierany jest zawsze ostatni wynik
( ͡° ͜ʖ ͡°)