Aktywne Wpisy

Widzieliście że od około 4-5 msc linkiewicz ma faceta xD
Ciekawe co sobie taki myśli xD
Ciekawiło mnie kogo pierwszego pokaże xD
Przecież to jest żart
#famemma
Ciekawe co sobie taki myśli xD
Ciekawiło mnie kogo pierwszego pokaże xD
Przecież to jest żart
#famemma

PrawaRenka +16
#przegryw
Ogólnie od najmłodszych byłem bardzo strachliwy.
Jak sobie przypomnę to często już odczuwałem niepokój w wieku 8-9 bez jakiejś konkretnej przyczyny. Z jeszcze wcześniejszych lat życia przypomniała mi się sytuacja gdy płakałem, bo rodzice chcieli pojechać jakąś inną drogą niż zawsze, a ja się bałem że się zgubimy na amen xD Też kiedyś miałem bardzo dużo koszmarów sennych, tak wiele że nawet bałem się zasypiać i sam wieczór obniżał mi nastrój
Ogólnie od najmłodszych byłem bardzo strachliwy.
Jak sobie przypomnę to często już odczuwałem niepokój w wieku 8-9 bez jakiejś konkretnej przyczyny. Z jeszcze wcześniejszych lat życia przypomniała mi się sytuacja gdy płakałem, bo rodzice chcieli pojechać jakąś inną drogą niż zawsze, a ja się bałem że się zgubimy na amen xD Też kiedyś miałem bardzo dużo koszmarów sennych, tak wiele że nawet bałem się zasypiać i sam wieczór obniżał mi nastrój

Ostatecznie wymieniłem na karambit tiger tooth FN scratchless(warty około 210-215+ kluczy), może i doppler poszedł by za więcej, może nie (koleś dzisiaj sprzedał praktycznie identyczną kose za 180k na reddice)
Reasumując, tak jakby kupiłem Kara Tiger Tooth za 120kluczy :D Pewnie jeszcze dziś się jakieś #rozdajo zrobi
#csgo #csgotrade
@Moted: gratki panie, szanuje
@Fluorekk: Celuje coś około +/- 210kluczy, ale głownie liczę na downgrade w skinach.