Aktywne Wpisy
girldoma +294
Mc_Gnoyek +787
Mirki, proszę was o pomoc.
Dziś, dosłownie półtorej godziny temu w parku jakiś człowiek podszedł do mnie i spryskał mnie ORAZ MOJE 5 MIESIĘCZNE DZIECKO gazem pieprzowym.
Akcja miała miejsce w parku na Kurdwanowie w Krakowie, ok. godz. 18:45.
Nie wiem tak naprawdę co zaszło, nie wiem czemu, nie umiem tego przetworzyć.
Monitoringu prawdopodobnie brak, policja kazała jechać na komisariat zgłosić, jeśli mi się chce.
Synek został zabrany karetką do szpitala ale
Dziś, dosłownie półtorej godziny temu w parku jakiś człowiek podszedł do mnie i spryskał mnie ORAZ MOJE 5 MIESIĘCZNE DZIECKO gazem pieprzowym.
Akcja miała miejsce w parku na Kurdwanowie w Krakowie, ok. godz. 18:45.
Nie wiem tak naprawdę co zaszło, nie wiem czemu, nie umiem tego przetworzyć.
Monitoringu prawdopodobnie brak, policja kazała jechać na komisariat zgłosić, jeśli mi się chce.
Synek został zabrany karetką do szpitala ale
Czy mógłby mi ktoś polecić jakiś tablet do 160$? Tablet będzie używany do grania, oglądania filmów i przeglądania internetu. Mam też pytanie czy windows 8 to rzeczywiście taka super sprawa na tablecie? Bo niedawno spotkałem się z taką opinią, a w sumie zakładałem, że kupię tableta z androidem, dlatego dual boot też by się przydał :) Nie potrzebuję miejsca na kartę sim, ale zależy mi na większym ekranie.
Proszę także o jakieś informacje o tych dwóch tabletach:
Prestigio MultiPad 4 Quantum
Medion E10316
Z góry dziękuję za pomoc!
#dhgate #aliexpress #geekbuying #tablet #android
Edit i z dual botem (android)
Zamówiłem takiego, z kalwiaturką w 160$ sie zmieścisz. Bardzo podobny do Chuwi vi10, (identyczne parametry, chuwi ma az 2 porty usb, ladny szklany tyl, zauwazylem ze ladowanie tylko po micro usb, Cube i10 laduje sie ladowarka 9V, tylko 1 port usb. Specyfikacja bardzo podobna. Pewnie dojdzie za jakies 2 tygodnie i wtedy bede mógł cokolwiek napisac. ta klawiaturka wydaje sie bardzo fajna sprawa, bo doczepiasz i masz netbooka z
@4egis: nie wiem co to za medion ale wiem, że kiedyś kupiłem z allegro jakieś 2 mediony powystawowe (jeden dla siebie, jeden dla mamy). Już nie pamietam co to był za model, wiem, że z tegra 3. Od poczatku były jakieś problemy, jeden nie działał. jeden udało się odpalić ale musiał się z pół dnia ładować. Odesłałem dwa i odzyskałem pieniadze. Kupiłem tą onda v989 i cube talk 9x