Aktywne Wpisy
jankowski90 +173
Mirki,
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
rales +274
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
#bekazkukiza #kukiz #korwin #4konserwy #polityka
@Primusek: pierwsze słyszę.
@Primusek: LOL xD
Kolego, banki to nie instytucje charytatywne. Owszem, zapłacą ale odbija to sobie na klientach.
@Primusek: hahahaha. No tak, bank z przyjemnością odda zyski bo tak jest sprawiedliwie... o naiwności...
Ale musisz chyba zrozumieć jeżeli będziemy nadal myśleć w ten sposób to nie pozostaje nam nic innego jak się położyć i bezwiednie patrzeć jak nas ruchają.
I mi tutaj nie chodzi o to, że ci ludzie są jacyś biedni, bo sam uważam, że branie kredytu na konsumpcję jest po prostu kretynizmem ( a ci ludzie chcieli mieć 200 m dom lub mieszkanie
@Primusek: nie ma czegoś takiego jak "państwo da". Państwo zabiera wszystkim by zaspokoić mniejszość -
Ale można na przykład zerwać umowę jeżeli ktoś przeczyta tę tabelę, prawda?
@Primusek: można. Ale ludzie nie czytają. To nie jest łamanie prawa - przecież mogą to robić. Żywią się obojętnością klientów. Oczywiście to sprawa klienta, a bank jest czysty.
@Primusek: osobiście nie mam takiego kredytu więc
Ja uważam, że my nic nie zapłacimy, natomiast Ty odwrotnie, więc nasz osąd na ten temat jest inny i wynika z motywacji.