Napie*dalam w PCC aż miło w #wwesupercard i ze względu że mam w decku UR Kofiego, SR Pro HBKa i już jestem na pozycji gwarantującej mi Takera PCC ( ͡°͜ʖ͡°) #wrestling
@xDawidMx: Powodzenia w kolejnym RD by zdobyć Pro Takera ( ͡°͜ʖ͡°) Ja tam sobie powolutku gram, ranking 80000. Nie chce mi się spędzać nad tym całego weekendu, szczególnie że nie miałem za wiele czasu w czwartek i piątek.
@compas1010: dobrze wykorzystane Tokeny zrobią z Andrzeja mocarniejszą kartę od pro Epiców ( ͡°͜ʖ͡°) Skoro SR Pro HBK leje bez problemu Epic Rollinsa na poziomie 15/20 ( ͡°͜ʖ͡°)
@xDawidMx: W sumie racja, ale jednak słaby ruch z ich strony rezygnując z dwóch kart jako nagrody w jednym evencie. W ogóle niby S2 ma wiele ciekawych mechanik, to jak sobie przypomnę ile czasu (plus 2 paczki po 600 kredytów) spędziłem na pierwszym RD chcąc zdobyć swój pierwszy SV Pro to trochę mi się odechciewa.
@compas1010: akurat tu dobrze zrobili - ktoś kto wywala kasę nie zgarnia dwóch Takerów/Laserów tylko jednego. Dopiero ta gra ruszyła a już by trochę ludu latało z Legendary ++ i już by musieli nowego decka robić. Inaczej by było gdyby to trwało pół roku i pierwszy event. RD < PCC (dobra farma na Epic/Legendary) < RTG
@xDawidMx: Z tym się zgodze. Event z dwoma kartami na początku gry byłby nieporozumienie. Ale poza tym jest to zagranie typowo na kasę, jako że zgarnięcie wszystkich kart w RD bez płacenia jest bardzo trudne.
#wrestling
uratował mnie UR Kofi i HBK SR Pro ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja tam sobie powolutku gram, ranking 80000. Nie chce mi się spędzać nad tym całego weekendu, szczególnie że nie miałem za wiele czasu w czwartek i piątek.
Skoro SR Pro HBK leje bez problemu Epic Rollinsa na poziomie 15/20 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W ogóle niby S2 ma wiele ciekawych mechanik, to jak sobie przypomnę ile czasu (plus 2 paczki po 600 kredytów) spędziłem na pierwszym RD chcąc zdobyć swój pierwszy SV Pro to trochę mi się odechciewa.
RD < PCC (dobra farma na Epic/Legendary) < RTG
Ale poza tym jest to zagranie typowo na kasę, jako że zgarnięcie wszystkich kart w RD bez płacenia jest bardzo trudne.