Wpis z mikrobloga

Mogę:
my, Naród Polski - wszyscy obywatele Rzeczypospolitej,
zarówno wierzący w Boga
będącego źródłem prawdy, sprawiedliwości, dobra i piękna,
jak i nie podzielający tej wiary,

w poczuciu odpowiedzialności przed Bogiem lub przed własnym sumieniem,
ustanawiamy Konstytucję Rzeczypospolitej Polskiej

Słuchaj, ja już nie będę z Tobą dyskutował. Twoja sprawa. Mnie od Ciebie różni to że posiadam wiarę, jestem człowiekiem wierzącym chociaż nigdy nie widziałem Boga. Dzisiaj obrażasz katolików, ale jeszcze za takim stanem
@Konfucjusz: To, że nie wierzę w te bajki nie znaczy, że jestem za zboczeniami. Muslimy do Polski nie wejdą, za słaby socjal. A to, że prezydent jest katolicką dewotką to nie wróży nic dobrego dla Polski. Nie ma się z czego cieszyć. Korea Południowa to akurat kraj laicki, świecki i zobacz jak jest rozwinięty.. W Polsce póki kler będzie miał taką władzę jak dotychczas będziemy dalej w czarnej, watykańskie dupie.
Porównując do sondażowych wyborów, w których PO i PIS opowiadają się że są to partie wychowane na wierze chrześcijaństwa, do partii Palikota i czy tam Korwina (jako ateiści) jesteście w absolutnej mniejszości!!!
Więc kto ma się podporządkowywać? Nie będziemy za Wami płakać.

watykańskie dupie.

Tylko nie tymi słowami ośle
Skończ pisać głupoty, znajdź sobie dziewczynę, poszukaj kolegów.
@Andczej: Nie przesadzajmy, chodzi tu o promocję, pewnie trochę ludzi skorzysta, nie ma problemu. Gorzej z tymi co piszą tu jakieś głupoty tylko po to żeby powkurzać ludzi, chyba jest różnica. Ode mnie autor ma plusa.
@Andczej: Znam definicję że od 93% itp. bo nawet konto zakładałem w dużej części dla tego tagu, ale co powiesz o tych co wrzucają tutaj pieniążka itp bo liczą na ból dupy. Dlaczego nie ma tutaj jakiegoś moderatora który może banować za tego typu wpisy. Lepsze 40% w House niż debilna pasta.